Family restaurants

Сім'я ресторанів Дмитра Борисова об’єднує 16 різних за концепцією та настроєм закладів в Києві, а також різноманітні партнерські проекти в Україні та далеко за її межами. 

 

Кожен із закладів – самобутній: це і демократичний гастрономічний ресторан «Барсук» (саме з нього багато років тому розпочалася історія Сім’ї), і мистецько-гастрономічний простір «Остання Барикада» (об’єднує ресторан сучасної української кухні, перший 100% український бар, музей новітньої історії та майданчик для мистецьких подій), азіатський стейк-хаус Oxota na Ovets, одеський ресторан та інтелігентний пивбар «Любчик», рибний ресторан РИБАLOVE, краб-хаус та сіфуд-бар Crabs Burger, ресторан японсько-перуанської кухні RONIN (тут можна спробувати страви гастрономічної традиції Nikkei), ресторан нової української кухні «Канапа» (тепер їх два: у Києва та Варшаві), ресторан сучасної південної української кухні «Бессарабія», стейк-хаус «Ватра»київський ресторан Chicken Kyiv, необістро на Андріївському "Канапка-бар" та 1€ бар  "Білий Налив" (у Києві та Луцьку). А ще — дитячі креативні простори BabyRock.

 

Для всіх закладів універсальними є базові цінності – гастрономічний та екологічний підходи.

 

Тут готують "з-під ножа", максимально використовуючи можливості локальних і сезонних продуктів, а шефи й персонал – це експерти і фанати своєї справи.

 

Екологічний підхід також в усьому – у використанні натуральності продуктів, дизайні інтер’єрів, зарядках для електромобілів, так і у ставленні до роботи й життя, до гостей та, звісно, до власної команди. 

 

UP