GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #15

Новий бренд-шеф, дитячі студії від BABYROCK й круті курси від Borysov Academy & Metro Academy. GASTROFAMILY дайджест знову з вами: випуск №15 і купа новин тут-як тут:

Віталій Іванюта став бренд-шефом Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова

Чекайте на цікаві новини й сезонні меню ;)

Borysov Academy & Metro Academy: ще більше нових знань у вересні!

Курси для HoReCa, записатися на які можна просто зараз:

Маркетинг у ресторані. Стратегія і тактика

Час: вівторок, 11 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися

Ефективна HR-система: від рекрутинга до командної гри

Час: четвер, 13 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися

Домашня коктейльна вечірка. Практичний курс

Час: неділя, 16 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися

Як відкрити й ефективно керувати кафе/баром/рестораном

Час: субота/неділя, 21-22 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 5200 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися

Основи адміністрування та сервісу в ресторанному бізнесі

Час: 28 вересня, п'ятниця, 10:00-19:00
Вартість: 950 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися

Курс із приготування суші та ролів

Час: 30 вересня, неділя, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися

Бариста: все про каву

Час: 5-7 жовтня, п'ятниця/субота/неділя, 10:00-19:00
Вартість: 2850 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися

BabyRock запустив навчальні студії 

Розвиваючі заняття для дітей 3-5 років у BABYROCK на Зоологічній, 10

Акторська майстерність, музика, дизайн, кулінарія, робототехніка й дошкільна підготовка у BABYROCK на Воздвиженській, 10Б.

Деталі тут.

Рибний сезон: куди піти на чорноморську рибку

Осінь — це не лише про врожай овочів та фруктів. На Херсонщині збирають томати й баштанні, у Карпатах — гриби, а на Одещині назрів щедрий улов риби. Калкан, сарган, барабуля — все, що можна і треба смажити, запікати, варити рибну юшку і радіти оксамитовому сезону.

У "Бессарабії" на Бессарабській площі, 7: стейк камбали - 148 грн, бичок-кнут - 69 грн, барабул - 99 грн, сарган - 99 грн.

Якщо хочеться океанської рибки, то смажена дорадо, сібас, лосось чи тунець коштують 169 грн. 

Одеська рибка в "Любчику": цаца - 49 грн, смажені бички - 118 грн, камбала - 249 грн, барабуля - 99 грн, ставрида - 98 грн.

Рибка чорноморська і не лише в Рибаlove: барабуля, камбала-тюрбо, королівський морський язик, тунець, сібас, лосоь, дорадо - будь-яка з цих рибок за 198 грн

Радіо ОБ. Стара колекція перед новим сезоном

Традиційно замикаємо GASTROFAMILY дайджест підбіркою подкастів від Радіо ОБ. Цього разу пропонуємо вашій увазі радіошоу Гали Кудріної — арт-директора Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова. У галі їх аж два — "Гала Концерт" (розмови з українськими музикантами) та "Кафе Шантан" (розмови з арт-директорами відомих гуртів).

Поїхали?

Розмова з арт-директором DAKHABRAKHA & DAKHDAUTHERS Іриною Горбань Розмова з концертним менеджером ТНМК Лідією Клов Розмова з Ярославом Джусем, Ленарою Османовою та Валентином Богдановим Розмова з лідером гурту "Очеретяний Кіт"