GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #9

Кулінарний майстер-клас від Дмитра Борисова, повернення ланчів, вечірки Babyrock та новеньке на Радіо ОБ — у нас є багато крутих новин для вас!

Готуємо з Дмитром Борисовим ;)

Seafood-вечеря вдома за 20 хвилин? Легко, якщо на кухні - Дмитро Борисов. Утім, ми з Miele пропонуємо приєднатися і приготувати разом з Дмитром Борисовим виноградних равликів (ескарго), салат з тунцем татакі та чорний ризотто з лобстером. А на десерт зробимо класичний тирамісу. 
Коли: 25 липня о 18:15.
Вартість: 1500 грн
Записуйтесь тут.

Borysov Academy / Metro Academy

Ще один корисний курс — самостійно влаштувати домашню коктейльну вечірку. Так щоб сам Гетсбі був у захваті :) Як організувати домашній бар "без мами, тата і кредитів" — розповість шеф-бармен ресторанів Oxota na Ovets і "Любчик" Андрій Макодрай. У програмі курсу: барний інвентар, правила змішування напоїв, приготування класичних коктейлів - від Whiskey sour до Aperol Spritz, легкі закуски для вечірки від шеф-кухаря Академії Олександра Реута, теорія, практика, дегустація.
Коли: 29 липня о 10:00.
Вартість: 950 грн
Записуйтесь тут.

Якщо ви плануєте не домашній сабантуй, а заклад рівня PRO, 27-28 липня команда топ-менеджерів Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова детально розповість, як відкрити і керувати рестораном/баром/кафе. Курс-інтенсив на два дні з практичними заняттями, гала-вечерею та вином. 
Коли: 27-28 липня з 10:00 до 18:00.
Вартість: 5000 грн
Записуйтесь тут.

Babyrock: круті вечірки для дітей та підлітків!

Ну а що ж, поки батьки навчаються :) і працюють (а може, просто переводять подих з келихом просеко у Рибаlove), дітям нудьгувати категорично не можна! В Babyrock, звісно, є планшети та Kinect, але навряд чи малеча встигне погратися навіть на власному смартфоні. Чому? Тому що в нас щосуботи якісь неймовірні вечірки: від DISCO до POOL PARTY. 28 липня у нас SELFIE-PARTY на Воздвиженці з червоною доріжкою, святковим мейком, фуршетом та різними розвагами. Буде конкурс селфі, твістер і фотограф. 

Коли: 28 липня з 15:00 до 17:00.
Вартість: 600 грн
Записатися: +38 (063) 400 47 69

А в будні чекаємо малечу в нашому Літньому Таборі! З 9:00 до 18:30 стрибатимемо гопки, влаштовуватимемо кулінарні батли на справжній кухні, вивчатимемо фотографію і будуватимемо власний бізнес.
Детальний розклад тут.

Коли: влітку, з понеділка по п'ятницю
Вартість: один повний день — 850 грн, тиждень — 4200 грн
Записатися: 

вул. Воздвиженська, 10Б — +38 (063) 400 47 69
вул. Зоологічна, 10 — +38 (093) 586 28 76

Ланчі повертаються!

Хто там засумував за ланчами у Дмитра Борисова? Вже з понеділка, 23 липня традиція повертається: дві страви з основного меню та напій – 139 гривень!

Ланчі діють в будні з 12:00 до 16:00 в ресторанах «Бессарабія», «Рибаlove» / Crab’s Burger та Ronin.

Пропозиції змінюються щодня. Наприклад, ідеї обіду від «Бессарабії»: грецький салат з фетою та оливками каламата + Surf&Turf з мармуровою яловичиною і тигровими креветками + узвар. Або окрошка з м’ясом королівського краба і креветками, мідії у вершковому соусі та обліпиховий морс.

У «Рибаlove» / Crab’s Burger пропонують пообідати так: тартар з тунця з гуакамоле + Surf&Turf бурегр з мікс-салатом і картоплею фрі та пепсі. Або гаспачо з креветками та стейк із лосося зі смаженою скибочками картоплею та овочами і ягідний компот.

В Ronin ланчі виглядають так: чалат чука з огірками та смажена лапша з куркою, рол футомакі з вугрем та салат з різних видів томатів або місо-суп та спайсі рол з лососем. До ланчу подають ягідний морс.

Літня тераса "Останньої Барикади" на Майдані

Вам теж не вистачало красивої літньої тераси на Майдані Незалежності? Такої, щоб перепочити після прогулянки Хрещатиком, випити келих брюту, а ввечері милуватися шоу фонтанів. Тепер вона є! Ціни — як для своїх: фірмові наливки по 29 гривень, вино, пиво, лимонад по 39. Чекаємо!

І ще трішки подкастів на Радіо ОБ

Цимес історії. Випуск про Холодну війну

Галя Концерт. Випуск з гуртом "Очеретяний Кіт"

Декантер Борисова: Check-in Kyiv, Лока й Євгенія Лисенко

Декантер Борисова: Юрій Бистрицький та Андрій Макодрай

Битва за їжу: дуель пива та вина

Спеціальний подкаст до International Young Designers Contest