Oxota na Ovets: нове меню в дії

Чарівний Київ у травні. Можна подовгу сидіти на улюблених ресторанних верандах чи просто гуляти вздовж Дніпра, прихопивши з собою улюблених делікатесів. Але на цьому хороші новини не закінчуються. Річ у тім, що сезони змінюються не тільки на вулицях і в прогнозах погоди, а й на ресторанних кухнях. Так, азіатський стейк-хаус Oxota na Ovets впровадив новий гастрономічний сезон. Що змінилося? Давайте з’ясуємо!

Перш за все, знайте, що дорогі серцю кав’яри, устриці, тартари (будь-який тартар, до речі, лише 129 гривень) лишилися в меню і чекають на вас (. А є й дещо новеньке.

З’явились, приміром, дім-сами – традиційна страва південного Китаю, пиріжечки з ніжного рисового тіста з різними начинками. В Oxota na Ovets можна скуштувати дім-сами з креветкою (185 гривень), а також – з яловичиною та імбирем (115 гривень). Ще одна чудова закуска - сатай з морепродуктів (175 гривень). Маленькі шашлички, класика азійського стріт-фуду. 


 

Приємна несподіванка цього сезону – Nikkei-роли. Nikkei – надзвичайно цікавий гастрономічний тренд, адже поєднує в собі японську та перуанську традиції. Зокрема, для приготування звичних ніби-то ролів використовують екзотичні, нетривіальні складові. Радимо, наприклад, скуштувати рол з креветкою і севіче з дорадо (отаке поєднання двох страв в одній - за 185 гривень) або теплий рол з креветкою, японським омлетом та манго (215 гривень).

Крум того, є роли "Філадельфія" в незвичній подачі (198 гривень), делікатесний рол з м'ясом краба (315 гривень) та рол-темпура з креветкою та вургем (215 гривень).

Крім того, ресторан тепер багатий культовими азійськими супами. Тут і в’єтнамський фо з яловичиною (135 гривень), і том ям з морепродуктами (195 гривень), і холодний корейський суп куксі (125 гривень), а також лакса з креветками (215 гривень).

Королівський краб під крем-чилі соусом коштує лише 395 гривень, а камчатський краб wok в блек пеппер або устричному соусі495! Уявляєте? І взагалі – розпочати літо вечерею з крабами і брютом – чудовий план. Поціновувачі рибних страв також не будуть розчаровані. Риби стало більше! Для вас -  улюблені карп wok у кисло-солодкому соусі, грильоване філе дорадо і – новинки: стейк тунця з соусом Блек Пепер (237 гривень) та стейк лосося зі шпинатом (195 гривень).

            Однією з візитівок Oxota na Оvets є, ясна річ, качка по-пекінськи. Як і належить її сервірують у дві подачі. Спершу солодке, м’яке качине м’ясо при гостях нарізають тонкими скибками і викладають на таріль з соусом хойсін, кощею, млинцями і овочами. Другою чергою йде каркас. За вибором гостя, його можуть обсмажити в wok або зварити на ньому суп. Те, що треба для компанії гурманів. Беріть цілу качку всього за 998 гривень.

            Ну і який же стейк-хаус без стейків? М’ясо в Oxota na Оvets – окрема цікава історія. Тут пропонують відмінні українські стейки, уславлені стейки з американської мармурової яловичини і трендові (а ще – неймовірно смачні) стейки з м’яса вагю! Вагю – яловичина, що відрізняється особливою мармуровістю. Це унікальне явище у світовій гастрономії. Щиро радимо спробувати РІБАЙ WAGYU СТЕЙК. Коштує він лише 1610 гривень. Що й казати, ціни на стейки радують. Погляньте лишень: американський рібай обійдеться в 979 гривень, український коштуватиме - 365 гривень. Не погребуйте також 700-грамовим портерхаус стейком сухої витримки (575 гривень) та легендарним стейком Ковбой (425 гривень).

          Теплого і смачного вам літа!
Воздвиженська, 10Б
Деталі меню

 

UP