Їжі має бути багато: бранчі та сніданки-буфет в Києві

Їжі має бути багато. Так само, як музики, гарного настрою і приємних напоїв. З нагоди проголошення цього постулату Сім’я ресторанів Діми Борисова бажає познайомити Вас зі своїми безлімітними пропозиціями

Великий київський сніданок в Chicken Kyiv

Глибокі темні кольори, півень, що співає, блискучі дерев’яні поверхні, люстри – як на метро «Олімпійська» та секретний бар. Chicken Kyiv – це альтернативна історія Києва. Варіації на тему того, якими могли б бути 80-і в Києві, якби було більше смаку та свободи. Ресторан не про ностальгію, а про велике кохання до міста.

Щовихідних з 9.00 тут подають «великі київські сніданки»: без обмежень наливають вино, відкривають для гостей устриці, готують млинці з кав’яром, лосось гравлакс, яйця пашот, сири та солодощі.

Орієнтовне меню: устриці, ігристе та тихе (біле і червоне) вино, млинці з червоним кав’яром, лосось гравлакс, профітролі з паштетами, сирні намазки, м’ясні спеціалітети: курячий рулет, парма, ковбаса “Наполі”, сет сирів, фаршировані яйця, яйця-пашот під сирним соусом, яєчня та бріоші, скрембли та домашні сосиски, пиріг зі шпинатом та рибою, млинці з м’яким сиром, сметаною та вишнями в шоколаді, млинці з маком, мюслі з молоком, гранола з чорною смородиною та домашнім йогуртом, сирники зі сметаною, гріссіні з сиром, свіжа випічка, кекси та маффіни, тертий пиріг з яблуками, свіжі овочі, свіжі фрукти, сухофрукти та горіхи, домашній компот.

Ціна сніданку-буфет: 249 гривень
Ціна сніданку-буфет + півдюжини устриць: 249 + 198 = 447 гривень

  • Час: 9.00 – 13.00
  • Бронювання: 050 405 4055
  • Адреса: Хрещатик 15/4 (з боку Заньковецької, сквер «Городецького»)

 

Сніданки без обмежень в «Барсуці»

Барсук – це космополітичний гастрономічний бар. Тут можна почуватися невимушено. Чудове місце для зустрічі з друзями та коханими. Тут майже 2 роки тому провели перший сніданок з ігристим. Тепер це одна з міських традицій.

Орієнтовне меню: яєшня, омлет, скрембл, яйця бенедикт з філе скумбрії, запеченим на вугіллі, й томатами, яйця бенедикт з підсмаженим беконом, яєшня з нюрнберзькими ковбасками, зеленню та смаженою картоплею, пікатна шакшука, вівсянка на молоці або воді з яблуками та корицею, сирники з фермерського сиру, еспресо, американо, капучино, лате, какао, чорний та зелений чай, яблучний або морквяний фреш, вино біле, ігристе, червоне, м’ясна та сирна тарілки, мариновані томати й огірки, нарізка зі свіжих овочів, салат з морквою, кукурудзою та куркою по-корейськи, салат з буряком, бринзою та базиліком, риба з овочами в томатному соусі, брускети з паштетом із лосося, паштет грибний з кунжутом, паштет з курячої печінки, міні-піцци з вареною ковбасою, цуккіні з часником і томатами, млинці з м’ясом, млинці з сиром, нюрнберзькі ковбаски, запечені коренеплоди, картопля з маслом, часником та зеленню, морква по-корейськи, лаваш з куркою та маринованою цибулею, яйця фаршировані, фермерський сир, сметана, мед, варення, торт “Наполеон”, вафельний торт

Ціна сніданку-буфет: 249 гривень


  • Час: 9.00 – 13.00
  • Бронювання: 050 386 36 29
  • Адреса: провулок Є. Гуцала, 3А (Печерськ)

 

Шляхетні подільські сніданки в «Канапка барі»

«Канапка бар» – мініатюрне шляхетне місце. Тут все натягає на те, що для келиха ігристого не потрібен зайвий привід. Тут все створене для гедонізму. В першу чергу, сніданки-буфет.

Орієнтовне меню:  ігристе та тихе (біле і червоне) вино, кілька видів свіжої випічки (бріоші, круасани, багети), йогурти власного виробництва, різноманітні сири, м’ясні спеціалітети: сиров’ялені ковбаси, буженину, яйця-пашот з соусом голландез, паштет з печінки цесарки та фазану морквяним мусом, фаршировані яйця, форшмак, паштет з гороху з ферментованою капустою, гранолу, томатне та лимонне масло власного виробництва, сезонні овочі, сирники з шоколадом, різноманітні джеми та мед, фрукти

Ціна сніданку-буфет: 249 гривень
Ціна сніданку-буфет + півдюжини устриць: 398 гривень

  • Час: 10.00 – 14.00
  • Бронювання: 097 448 1433
  • Адреса: Андріївський узвіз, 30

 

Бранчі в «Бессарабії»

Бессарабія – це ресторан нової південно-української кухні. Що це означає? По-перше, те, що тут завжди можна знайти свіжу чорноморську рибу (15-20 видів) та морепродукти. По-друге, їх можуть приготувати як традиційним способом (наприклад, підсмажити ставридку в кукурудзяній муці або ж камбалу на грилі), так і дуже неочікуваним (подадуть тартар із рапанів або карпаччо з товстодоба). По-третє, за плациндами, мітітеями, замою, чорбою, барарниною с молоці та іншими бессарабськими стравами варто йти саме сюди. По-четверте, тут завжди є свіжі устриці та найсвіжіші морепродукти з різних куточків світу, які тільки можна знайти в одеському порту. По-п’яте, тут чудові бранчі. Ось про них ми і хочемо розповісти.

Орієнтовне меню: устриці, свіжа випічка: круассани, бессарабські вертути з яблуком та горіхам, плацинди с сиром, плацинди з м’ясом, раки зі смаженими ковбасками, чорноморські мідії в винному соусі, смажена ставридка, бессарабські мітітеї (ковбаски), хумус, форшмак з дунайського оселедця, паштет з курячих тельбухів, бессарабські мазанки з паприкою, зеленню та горіхами, мамалига зі шкварками, яйця Бенедікт, шакшука, солодкі та солоні сирники, гранола, йогурти власного приготування, бессарабські сири, сезонні фрукти, ігристе, біле та червоне вино, домашні компоти.

Ціна: 298 гривень

  • Час: 9.00 – 13.00
  • Бронювання: 098 356 86 86
  • Адреса: Бессарабська площа, 7

 

Великий одеський бранч в «Любчику»

«Любчик» – це тепло історія про щедре одеське застілля, добрий гумор та турботу. Тут легко та добре. Тут готують і «біточки з тюлечки», і «ікру з синеньких», і бички, і камбалу, і стейки, і томлену баранину. Тут всіх зустрічають, як друзів. І щовікенду запрошують на бранчі. Меню, до речі, щотижня суттєво змінюються, але безліміт мідій, вина та всього іншого смачного ми гарантуємо завжди.

Орієнтовне меню: устриці, чебуреки, узбецький плов, мідії у вершково-сирному соусі, домашній паштет в профітролях, тюлечка на бородинській грінці, форшмак, хумус з пітою, картопля по-селянськи з лисичками, соління домашні, салат з віденськими ковбасками під сирно-часниковим соусом, рапани у вершково-сирному соусі, пана-котта, десерт “Дольче”, свіжоспечений хліб (чорний, білий, багет), брют, шардоне, мерло Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, узвар, ягідний компот, обліпиховий компот, глінтвейн, імбирний ель, лимонад цитрусовий.

Ціна: 395 гривень

  • Час: 12.00 – 15.00
  • Бронювання: 050 390 6131
  • Адреса: Воздвиженська, 10А

 

Великий м’ясний бранч в ресторані «Ватра»

Ватра – це м’ясний ретсоран. Сюди варто приходити за найкращими стейками з витриманої преміальною яловичини, культовими BBQ-стравами, пастрамі, «рваною свининою» та, звісно, вином. А ще тут чудова колекція сирів і непогане меню карпатських страв: бограч з кістковим мозком, банош та шовдарь – наша відповідь іспанському хамону. Всі ці страви – без будь-яких обмежень – можна спробувати під час бранчей, які відбуваються щотижня.

Орієнтовне меню: бріскет (яловича грудинка), копчені яловичі та свинячі ребра, копчена індичка, пастрамі-сендвіч, шовдарь (свинячий окорок), пікниця з мангалиці, ковбаса з в’яленими оливками та в’яленими помідорами, ковбаса з білими карпатськими грибами та інші, канапка зі смаженими баранячими нирками, канапки з “дунайкою”, копчений сом та форель, салат з копченим сомом, салат з в’яленою качкою, печені овочі з рікотою, сири: качотта, валок, копчений сир халумі, банош з беконом, бограч, грибна юшка, курячий паштет в профітролях, мариновані білі гриби, малосоли, відварені та печені овочі, свіжа випічка, штруделі з вишнями та гарбузом, копчені яблука та свіжі фрукти, вино: ігристе, тихе біле та червоне, узвари та морси.

Ціна: 399 гривень

  • Час: 12.00 – 15.00
  • Бронювання:
  • Адреса: Городецького, 4Б

 

Nikkei-бранчі в RONIN

RONIN – це ресторан японсько-перуанської кухні. На перетині цих двох гастрономічних культур виникають фантастичні смаки:  тут подають севіче (риба та морепродукти в легкому маринаді х чилі та цитрусових), Nikkei-cуші та роли (тут можливі несподівані поєднання –  суші з яловичиною, лобстером та манго або сібасом та грейпфрутом), каусас (перуанські страви з м’яма або морепродуктів та картоплі чи батату), а ще рибу дикого лову та стейки.

А ще тут щонеділі проходять бранчі, присвячені різним делікатесним продуктам: лобстерам, крабам або, наприклад, глибоководним креветкам. Про тему наступного бранчу завжди можна дізнатися на сторінці закладу у Facebook.

Орієнтовне меню: устриці, севіче з дорадо, тостадітос з сібаса, тостадітос-біф, салат з кіноа та восьминогом, салат сівід з креветкою, насу-місо баклажан, дімсами, Nikkei-рол з вугрем, Nikkei-рол з сиром “Філадельфія”, Nikkei- суші з лососем та авокадо, Nikkei-суші з сібасом, суп місо з тофу, ріибай з запеченою картоплею, локшина з куркою, бургер з опаленою яловичиною, каусас з восьминога, безе, крем-брюле, вино: біле, червоне, ігристе, глінтвейн, лимонад, морс.

Ціна: 899 гривень

  • Час: 12:00 – 15:00 (щонеділі)
  • Бронювання: 068 713 1414
  • Адреса: Зоологічна, 10

 

UP