Ланчі в Києві


Актуальне меню обідів в Сімї'і ресторанів Дмитра Борисова
  • Barsuk
    128 грн
    Час: з 12:00
    Вівторок: вінегрет з кількою, перлото з куркою та пармезаном, узвар, хліб                          
  • Chicken Kyiv
    128 грн
    Час: 12:00-15:00
    Вівторок: паштет з курячої печінки з двома видами хліба, червоний борщ зі сметаною, шніцель з маринованої курячої грудки, компот  
  • Crab's burger
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: уха з тріски та лосося, бургер з лососем та картоплею фрі, узвар, хліб
  • Oxota na ovets
    148 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: спрінг рол з овочами, качина ніжка з рисом та кімчі, цитрусовий лимонад, хліб
  • RONIN
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Вівторок: суп Удон з куркою та яйцем, рол Філадельфія футомакі, ягідний компот
  • Бессарабія
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: салат з печеного буряка з м’яким сиром, каре теля з бессарабською полентою, томатний сік
  • Ватра
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: грибна юшка, хумус із червоної квасолі зі шпинатом / курячий бульйон з локшиною, корн біф із овочами / бургер Ватра із мармуровою яловичиною з картопляними чипсами, мікс салатів з гарбузовим мусом; кава, чай, морс, узвар, пиво або вино Private Label                                                                      
  • Канапа
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Вівторок: овеча бринза, салат зі свіжої капусти, салат з буряка з бринзою та горіхами, бограч, запечений на вугіллі судак з грибами у вершках, морс, хліб
  • Канапка бар
    89 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: салат-пашот з беконом та грінками, вареники з картоплею та сметаною, домашній лимонад або келих вина Private Label  
  • Любчик
    129 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: зелений борщ зі сметаною, курячі котлети з картопляним пюре, дольче де лече, цитрусовий лимонад, хліб  
  • Остання Барикада
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: Олів’є з копченим сомом, смажена картопля з грибами, узвар
  • РИБАLOVE
    188 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Вівторок: салат з копченим вугрем та кус-кусом, чорні равіолі зі щукою та ароматом шавлії, узвар, хліб
UP