Pinzarella

Їж. Пий. Шаленій!
В PINZARELLA, pinza•mozarella•prosecco bar
В одній руці – келих Prosecco, в іншій – шматок пінци. Або пінси.
Ми знаємо, що ти не запам’ятаєш з першого разу, чим вони відрізняються.
Але це точно буде кохання з першого «кусь».
Дивись, ми беремо 3 види борошна, додаємо дріжджі, щонайменше 28 годин ферментуємо тісто, аби потім в печі підсмажити ідеальну основу: смачну, пухку і хрумку. Потім соуси і все_чого_душа забажає. 4 сири, персик, лосось, халапеньо… Або ж бурату, прошуто, артишоки, трюфелі та анчоуси.
В будь-якому випадку страва буде готова протягом 5 хвилин.
Так, ціни від 49 до 99 гривень. За все, а не за один шматочок.
В моцарела-барі – бейбі-моцарела, капрезе, страчатела та ціла бурата.
Як-то кажуть «різні агрегатні стани» ідеального
Далі по класиці. Правила прості: якщо ти хочеш «Цезар», ти їси «Цезар».
Якщо хочеш green-healthy-gluten free, обирай один з крутих мікс-салатів.
В будь-якому випадку заїдай «Тирамісу». Тут без варіантів.

А ще в нас є доставка!
Переглянути меню і зробити замовлення: 1ed.com.ua