Барсук на Солом'янці. Меню

Назва страви

Вихід (г)

Ціна (₴)


ПЕРЕГЛЯНУТИ МЕНЮ БАРУ



Сніданки (цілий день)

Великий сніданок на двох на Солом'янці

599

(починайте ранок з вина (ігристого або тихого) та запашної кави свіжої обсмажки. Обирайте сет закусок з рибою або м'ясом (ніжний паштет та ростбіф або форшмак та лосось гравлакс, хумус, гуакамоле і, звісно, свіжоспечену чіабату з аджикою та домашнім вершковим маслом до нього). В якості головної страви - ідеальні яйця пашот з печеною куркою або лососем такого_як_треба_посолу. А на десерт - ті самі сирнички або лінив вареники з медом. Смачного!


Сет закусок з ростбіфом

420

189

(паштет з курячої печінки, ростбіф із телятини, хумус з оливковою олією і горіхами, гуакамоле)до сету подаємо свіжоспечену чіабату з червоною аджикою та вершковим маслом


Сет закусок з лососем

420

189

(дуже одеський форшмак, лосось_того_самого_посолу, хумус з оливковою олією і горіхами, гуакамоле)До сету подаємо свіжоспечену чіабату з червоною аджикою та вершковим маслом


Ідеальні яйця Пашот на вершковому бріоші:

з лососем такого_як_треба_посолу, гуакамоле зі стиглого авокадо і соусом Голандез

300

189

із запашною грильованою куркою,хумусом, кабачками та соусом Голандез

300

129


Омлет, яєчня чи скрембл з трьох яєць

140

69

Пікантна шакшука зі свіжою кінзою як у Тель-Авіві

290

99

Дуже корисна вівсянка з цільного зерна з мигдалевими пластівцями (на воді чи молоці) солодка з сезонною ягодою

250

69

Дуже корисна вівсянка з цільного зерна з мигдалевими пластівцями (на воді чи молоці) солона з пармезаном

250

69

Ті_самі_фірмові_сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом

200

69

Ліниві вареники зі сметаною та медом

220

69


Пінса та пінца - замість бутерброду та брускет

(хрусткий та пухкий коржик з безліччю делікатесних свіжих та запечених додатків)

Пінса з розтбіфом, ніжним омлетом, крем сиром та в'яленими томатами

350

169

Пінса з лососем_такого_як_треба_посолу, ароматним базиліком, руколою, каперсами и крем сиром

330

189

Пінса з буратою та стиглими томатами

380

189

Пінца з куркою, моцарелою і печеними перцями

350

149


Закуски

Свіжа устриця з лимоном

1 шт.

39

Баклажани з бринзою, томатами та соусом песто

280

99

Оладки з кабачка зі сметано-часниковим соусом

250

79

Гуакамоле з м'яким яйцем, свіжою кінзою, гострим чілі і теплим гречаним багетом

140

79

Камамбер, запечений зі стиглим персиком і горішками

210

139

Найніжніший паштет з курячої печінки з хрумким огірком та м'яким яйцем

130

79

Брускети з лососем_такого_як_треба_посолу, томатами та соусом песто

110

99

Брускети з ростбіфом та печеним солодким перцем

110

99

Дуже одеський форшмак із зеленою цибулею і тостом

150

99

Філе оселедця з аджикою, маринованою цибулькою та печеною картоплею

280

99

Малосоли власного маринування (томати, огірки)

200

99


Салати, боули та хумус

Боул з авокадо, бобами едамаме, вершковим сиром, кіноа та свіжими томатами

280

139

*рекомендуємо додати до боулу:

ростбіф

50

69

запашну грильовану курку

50

39

лосось_того_самого_посолу

50

69

тигрові креветки

4шт

79


Салат з авокадо, в'яленими томатами, печеним перцем і свіжою зеленню

200

139

Цезар з м'яким яйцем, пармезаном із запашною грильованою куркою

250

129

з тигровими креветками

250

179

Теплий салат з лососем, тигровими креветками та мідіями

265

189

Салат з буратою, персиком і томатами з соусом песто

210

189

Панцанела зі стиглим персиком і хрумкими грінками

250

98

Весняний салат з м'яким яйцем, молодою капустою та паприковим йогуртом

220

89

Салат з соковитим ростбіфом, свіжими овочами, копченим айолі та листям ромен

200

149


Хумус із кедровими горішками та зеленню

105

89

Хумус з куркою, гливами і солодким перцем

250

129


Риба та морепродукти

Стейк із лосося з запеченим рисом і шпинатом

210

198

Судак зі шпинатом та броколі у вершково-сирному соусі

290

198

Дорадо, запечене на вугіллі з запашною зеленню і йогуртовим соусом

320

229

Соковиті щучі котлетки з картопляним пюре

270

169


Перші страви

Крижана окрошка на кефірі

280

79

Борщ зі сметаною подаємо з темним хлібом і перетертим салом з часником і зеленню

320

79

Зелений борщ зі сметаною

300

79

Наваристий курячий бульйон з домашньою локшиною, куркою, яйцем і зеленню

300

79

Пікантний Том-кха з куркою та гливами

300

139

Пікантний Том-ям з лососем та тигровими креветками

300

159


М'ясо та птиця

Пряний тартар з яловичини з ароматною зеленню, свіжим жовтком і хрусткими тостами

240

149

Курячі котлетки з вершковим картопляним пюре

250

119

Курячий шашличок з мигдальними пластівцями, гострим чилі, маринованою цибулею на хрумкому лаваші

300

119

Шашлик зі свинячого ошийка з маринованою цибулею, зеленню і червоною аджикою на хрумкому лаваші

300

219

Свиняча вирізка з молодою картоплею у вершковому соусі

300

169

Стейк Рибай з соусом деміглас

300

369

Пів кіло соковитих свинячих реберець на компанію з домашньою аджикою

600

298


Паста та ризото

Вершкове ризото з рису арборіо з куркою та гливами

350

159

Вершкове ризото з рису арборіо з лососем та креветками

350

198

Папарделе з судаком і аспарагусом та шпинатом з соусом песто

300

198

Тальятеле у вершковому соусі з прошутто і в'яленими томатами

300

159


Гарніри

Запечені овочі з ароматною зеленню

210

79

Печена картопля з гливами

150

59

Варена картопелька з часником та зеленню

150

69

Стручкова квасоля у вершково-сирному соусі

150

69

Вершкове картопляне пюре

150

49


Солоденьке

Крем Сабайон з сезонними ягодами

150

99

Чізкейк Нью-Йорк

110

99

Київський торт

140

89

Медовик

130

99

Десерт Павлова

130

99

Морозиво та сорбети в асортименті

50

39


Хліб

Сет з двох видів хліба та двох видів чіабати

100

49



ПЕРЕГЛЯНУТИ МЕНЮ БАРУ