- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Подарункові сертифікати
- Новини
- Сніданки
- Ланчі
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
В оновленому меню РИБАLOVE – колекція найбільш делікатесних морепродуктів. Устричний бар, глибоководні креветки «карабінерос», буйабес з восьминогами та морськими гребінцями, дюжина видів дикої риби, а також шоу-подача стерляді, оновлені плато для компанії, ціла лінійка різних лобстерів та королівські краби.
По-перше, в РИБАLOVE оновився устричний бар. Обирайте тепер:
Серед нових закусок — брускета з лососем та соусом філадельфія (148 гривень), стара добра середземноморська класика, та форшмак — класика одеська. Для нього ми обираємо найкращого норвезького оселедця та особливі яблука сорту mutsu.
Креветки «карабінера».
Що в них особливого? По-перше, вони величезні. По-друге, це — глибоководні креветки. Вони живуть на глибині кількох сотень метрів, майже не рухаються, харчуються виключно водоростями та планктоном, і саме тому мають неймовірно ніжну текстуру та дуже виразний солодкий смак.
Як ми їх готуємо?
Крім того, маємо для вас кілька нових легких страв. Наприклад, салат з тигровими креветками, ананасом та авокадо-гриль (218 гривень). Чудове поєднання морепродуктів, свіжості цитрусових, ніжності авокадо не яскравих соусів.
В меню повернувся буйабес. Марсельська юшка, ідеальний суп з морепродуктами. Бульон став ще більш насиченим завдяки додаванню копчених томатів. І, як завжди, в ньому – гребінці, тигрові креветки, новозеландські мідії, восьминіг та кальмари. 398 гривень.
Звісно, маємо для вас безліч видів дикої риби. Обирайте на льодовій вітрині барамунді, королівський морський язик, дикого сібаса, луціана чи барабульку. Зважимо її при вас та приготуємо за вашим бажанням – на пару або на грилі.
До речі, вже понад місяць готуємо осетрових, а саме стерлядь. Коптимо гарячим способом або запікаємо в солі. В такому випадку її м’ясо буде особливо ніжним та соковитим. Офіціант фламбує рибу, розбиває соляний панцир та подає філе риби з оливковою олією та фреш-перцем. Ціна – більш, ніж демократична. Ціла риба коштує 598 гривень.
Ще більше живих лобстерів у наших акваріумах. Подаємо три види лобстерів згідно з міжнародною класифікацєю.
Як і раніше, готуємо королівських крабів. Подаємо сет делікатесних страв для компанії та окремо готуємо фаланги. Наразі можна спробувати класичну фалангу королівського краба на пару (498 гривень) та нову страву - фалангу королівського краба в кокосовому молоці з томатами конкасе (698 гривень).
Київ, Воздвиженська, 21-23 До зустрічі!