Дегустації особливих українських вин у Канапі

Ресторан-салон "Канапа" запрошує на серію порівняльних дегустацій вишуканих українських вин!

Дегустація біодинамічних вин Biologist (Україна)

19 березня 2020 року, 17:00
599 гривень

Біодинамічні вина — новий тренд? Як фаза Місяця впливає на смак та букет вина? Це правда, що для виготовлення такого напою використовується лише ручна робота? А як в Україні?

Ми запросили команду виноробні Biologist до "Канапи" на особливу порівняльну дегустацію, щоб розібратися в усіх нюансах. Так, цін вина вас приємно здивують! Як завжди, шеф-кухар "Канапи" Ярослав Артюх підібрав ідеальний фудпейрінг до кожної пляшки.

 

Меню дегустації 19 березня:

Аліготе Biologist + гарбуз/базилік/гібіскус (гарбуз із козячим сиром, пудрою гібіскуса та базиліковим маслом)

Піно меньє Biologist + шовдарь/груша/сир (шовдарь з грушею та бринзою)

Шардоне оранж Biologist + канапка з паштетом із печінки цесарки і морквяним мусом зі спеціями

Піно Нуар Biologist + качка/яблуко/пастернак/насіння (качине філе з маринованим яблуком на пастернаковому пюре)

Що таке натуральні та біодинамічні вина?

Щомісяця ресторан-салон "Канапа" влаштовує кілька порівняльних дегустацій вишуканих українських вин. Слідкуйте за анонсами — ми любимо дивувати ;)

Оберіть дегустацію*:
Контактна інформація:

Партнери

 

Miele