Інжир, качка та печений гарбуз: осіннє меню в Chicken Kyiv

Ця осінь точно не схожа на попередні, і тим сильніше відчувається потреба в маленьких осінніх приємностях. Ви ж чудово знаєте, як це працює: один келих глінтвейну чи миска гарбузового крем-супу з крутонами — і сезонна хандра відступає на безпечну відстань.
У нас із шефом Chicken Kyiv Вадимом Яремою є для вас кілька дієвих сюрпризів. Почнемо? :)


Заходимо одразу з козирів — із качки. Запекти качку з сезонними овочами — чим не прекрасна ідея? Тим паче зараз неймовірний сезон — інжир, гарбуз, яблука — навіть не віриться, що за кілька місяців уже Різдво)
Салат із качкою, печеним гарбузом та інжиром — 149₴
Качка конфі з чорним рисом та карамелізованими яблуками — 259₴
Качина грудка на подушці зі шпинату та бок-чой — 119₴

Перейдемо до баношу. Що ви більше любите: банош чи жульєн? А як щодо баношу з ніжним жульєном із курки з рікотою? Все найкраще в одній страві, здається) 

Банош із жульєном із курки та рікотою — 139₴ 
Спагеті з мітболами та рікотою у томатному соусі — 159₴

І тут дозволимо собі нагадати про вічну класику — котлетки)

Класична котлета по-київськи з трюфельним пюре та печеними овочами — 139₴
Кордон Блю з картопляним пюре і томатним рагу — 189₴
Чорна котлета-по-київськи (твіст на класику, тільки з яловичини, з трюфельним мусом та овочами) - 239₴
Індичі котлетки з картопляним пюре та сирним соусом —169₴
Щучі котлети з овочами на подушці з морквяного пюре — 209₴

І раз мова зайшла про новий чорний, не забудьте спробувати чорний бургер з котлетою із фермерської яловичини, горгонзолою та беконом. Подаємо з картоплею фрі та сирним соусом. 198 ₴

А тепер поговоримо про рибу.

Філе дорадо з картоплею, броколі та томатами —229 ₴
Лосось з овочами та мусом із печеного буряка — 229 ₴

І неодмінно —
Вершковий суп з лососем та шпинатом —129 ₴

Що ж на десерт? Сьогодні порадимо обрати між двома тортиками: празьким та київським. Будь-який — 99₴.

До зустрічі тут:

Хрещатик, 15/4 (на розі Городецького та Заньковецької)

Забронювати столик: +38 (050) 405 40 55