- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Подарункові сертифікати
- Новини
- Сніданки
- Ланчі
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Сім'я ресторанів Дмитра Борисова об’єднує понад 30 різних за концепцією та настроєм закладів, а також різноманітні партнерські проекти в Україні та далеко за її межами.
Кожен із закладів – самобутній: це і демократичний гастрономічний ресторан «Барсук» (саме з нього багато років тому розпочалася історія Сім’ї), і мистецько-гастрономічний простір «Остання Барикада» (об’єднує ресторан сучасної української кухні, перший 100% український бар, музей новітньої історії та майданчик для мистецьких подій), азіатський стейк-хаус Oxota na Ovets, одеський ресторан та інтелігентний пивбар «Любчик» (на Воздвиженці та Бессарабці), рибний ресторан РИБАLOVE, краб-хаус та сіфуд-бар Crab’s Burger, ресторан нової української кухні «Канапа», стейк-хаус «Ватра», київський ресторан Chicken Kyiv (з секретним баром Check-in Kyiv), необістро на Андріївському "Канапка-бар", Phidelphia Roll&Bowl, 1€ бари "Білий Налив" (вже у 15 містах), Dogz&Burgerz (на Майдані Незалежності й провулку Євгена Гуцала, а ще у Дніпрі), БПШ (Біляші. Пончики. Шаурма) , Mushlya (демократичний seafood bar) та моноформат пінци, моцарели та просеко Pinzarella. А ще — дитячий креативний простір BabyRock.
Для всіх закладів універсальними є базові цінності – гастрономічний та екологічний підходи.
Тут готують "з-під ножа", максимально використовуючи можливості локальних і сезонних продуктів, а шефи й персонал – це експерти і фанати своєї справи.
Екологічний підхід також в усьому – у використанні натуральності продуктів, дизайні інтер’єрів, зарядках для електромобілів, так і у ставленні до роботи й життя, до гостей та, звісно, до власної команди.