Сім’я ресторанів

Де замовити Великодній кошик?

Великдень починається з цього питання: де замовити святковий кошик? 

Як і багато років, цьогоріч Сім'я ресторанів Дмитра Борисова доставляє Великодні набори до вас додому. Все, що необхідно для святкового столу, ми складаємо до кошика і доставляємо в обраний вами день та час 30 квітня або 1 травня.

Що всередині?

святкова паска з шоколадним центром (500 г)
крашанки (5 шт.)
паштет з печінки цесарки (1 шт.)
домашня буженина (500 г)
домашня ковбаса (500 г)
Наполеон (500 г)

Вартість — 1299 грн.

За бажання можемо додати вино (червоне, біле або ігристе — 195 грн за пляшку) та святкову качку (699 грн)

Доставляємо кошики 30 квітня та 1 травня

Приймаємо замовлення за номером 0800 33 88 99 або за посиланням:

Замовити

Dmytro Borysov

 

ДМИТРО БОРИСОВ

Привіт, я — Дмитро Борисов, кухар, власник та бренд-шеф однойменної мережі ресторанів. Моя мрія та моя мета — розвиток гастрономічної культури України. Наші головні цінності – любов та повага, а основа нашої роботи — еко-підхід. Це стосується всього — відносин з гостями та партнерами, власною командою та світом взагалі.

Колись я ризикнув і створив місце, яке не було схоже не інші: тут не було піци або суші, караоке, кальянів, знижок та розкішного інтер’єру.  Тут була смачна їжа, і саме заради неї щодня приходили люди. Це був Барсук — мій перший заклад.

Минуло 8 років, і тут, як і тоді, нелегко знайти вечорами вільний столик, а бронювання на безлімітні сніданки на вихідних починається ще у понеділок. Потім були подорожі всіма країнами світу, занурення в різні гастрономічні течії, безліч експериментів та пошук нових форматів. Ми відкрили гастрономічний паб GASTROROCK (зараз це — наш одеський ресторан Любчик) та азійський стейк-хаус Oxota na Ovets, ресторан нової української кухні Канапа (відтепер не лише у Києві, а й у Варшаві).

Ми мали мрію відкрити в Україні сучасні рибні ресторани та "прокачати" сіфуд-тренд: там ми створили РИБАLOVE та Crab’s Burger.

Для найменших вигадали Babyrock — гастрономічне кафе і простір для дітей з розважальними та розвиваючими функціями.

Реалізували амбітні проекти — ресторан японсько-перуанської кухні RONIN та, звісно, Остання Барикада — арт-гастрономічний простір, музей модерної української історій, майданчик для втілення соціальних та культурних проектів, врешті-решт, місце зустрічі нових людей.

У 2017-му ми відкрили ресторани, присвячені різним аспектам української регіональної кухні. Я захоплююся українськими локальними продуктами – бессарабською дунайкою та карпатськими білими грибами, «рачками» з Чорного моря, українськими сирами та устрицями, яловичиною та бараниною, фантастичними винами та міцним українським алкоголем.

Все це ви можете спробувати вже зараз в ресторанах одеської кухні "Любчик" (на Воздвиженці та Бессарабці) та у м'ясному ресторані Ватра.

Крім того, ми створили заклад про Київ та для Києва. Chicken Kyiv. З легендарними котлетами по-київськи, стравами з фермерської курки та каплунів, десертами, ранковими сетами з ігристим вином та пончиками "як у дитинстві". Це вияв нашої любові та поваги до історії міста, її творче переосмислення.

Відкрили демократичне необістро Канапка бар на Андріївському узвозі (шість найпопулярніших форматів канапок по 69₴!) і створили нову для України категорію закладів 1€ бар (smart casual). Це сидерія Білий Налив (сидр, устриці й хот-доги) у Києві, Львові та Луцьку, Dogz & Burgerz (з бургерами від 49 гривень) у Києві та Дніпрі, seafood заклади Mushlya Bar та Mushlya Cafe, а також БПШ (біляші, пончики й шаурма).

У 2019 у нас з'явилась власна доставка ролів та боулів Philadelphia, а також pinza*mozzarella*prosecco bar PINZARELLA.

І це – тільки початок. Бо все, що ми робимо, ми робимо завдяки та заради любові.