- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
А ви знаєте, що гастро-ресторан «Барсук» був перший у Києві з відкритою кухнею і барною стійкою для споглядання її процесів? Ми не тільки популяризували формат демократичного ресторану, куди ходять їсти, а не вигулювати одяг, а й почали відкривати секрети приготування страв у своїй «Школі їжі». Дійство відбувається на вихідних, на відкритій кухні, веде Школу наш шеф-кухар.
Ми навчимо готувати і дамо з’їсти свої творіння під келих вина – завітайте з друзями і рідними! Школа відбувається щовихідних, подробиці за тел. ресторану 050 3863629.