- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Скільки ти знаєш страв, рецепти яких практично не змінювались майже 700 років?
Качка по-пекінськи 北京烤鸭 — одна із них: найстаріший запис її рецепту, що датується 1330 роком (!), лишив нам Ху Сіхуей, медик і дієтолог китайського імператора. З 1416 її подають у спеціалізованих ресторанах.
Для знаменитої страви використовують лише качку пекінської породи — вона має ідеальну жирність і тоненьку шкірку.
Готують качку 2-3 доби:
- натирають медом та спеціями
- накачують повітря під шкірку і дають настоятись
- довго запікають у печі на фруктових трісках
Але тобі пощастило — ця качка вже практично готова. Дотримуйся інструкцій і доведи її до смаку. Смачного! ;)
Важливо: замовлення на завтра приймаємо до 15:00, на післязавтра — до 20:00.
- качка по-пекінськи
- овочі
- соус теріякі
- рисові млинці та чипси
- рецепти від Дмитра Борисова
- Брют Gastrofamily (ігристе біле сухе) - 198 грн
- Шардоне Gastrofamily (тихе біле сухе) - 198 грн
- Мерло Gastrofamily (тихе червоне сухе) - 198 грн
- Сидр “Білий Налив” - 99 грн
Твій cooking BOX вже завтра буде у тебе вдома ;)