Borysov Academy & Metro Academy: курси жовтня

Інтенсив по HACCP, керування кухнею та сервісом, маркетинг-стратегія, HR-система, менеджмент та юридичні моменти — все це у жовтні на курсах Borysov Academy & Metro Academy:

Маркетинг у ресторанному бізнесі. Стратегія і тактика

Коли: 10 жовтня, один день, 10:00-18:00
"Маркетинг як у Борисова". Кажуть, над цим працює ціла армія: спецзагін SMM-ників, мережа вербувальників ЗМІ, агенти зі створення черги до "Білого Наливу" і ще кілька підрозділів. Насправді все значно реалістичніше: команда маркетинг-відділу складається з кількох людей, які щиро люблять те, чим займаються. І працюють за чіткою стратегією, що сприяє прогнозованому фінансовому результату. І так, бюджет на рекламу = 0 грн.
Як все це працює? Наш одноденний курс-інтенсив вміщує формування стратегії і тактики, керування поведінкою гостя та лояльністю, роботу з різними соцмережами та медіа, майстер-класи з мобільної фотографії, лабораторію з підготовки спецпроектів та, звісно, вино і консультації. 
Викладачі курсу: Банько Марія – маркетинг-директор, Марина Лавренчук – pr-менеджер, Марія Жуковська – smm-менеджер, Дарія Мангубі – фотограф, виконавчий продюсер Радіо ОБ.
Вартість курсу: 1100 грн
Зареєструватися тут

Правові аспекти заснування та запуску власного бізнесу у сфері громадського харчування

Коли: 11 жовтня, один день, 10:00-18:00
Від ідеї до першого гостя - тисяча і один дозвіл, ліцензії, проекти, договори і ще багато інших документів. З чого починати? На що звернути увагу в угоді оренди? Як захистити авторське право? Як організувати підготовку необхідної документації в адекватний період, а не розтягнути на місяці? 
Викладач правового інтенсив-курсу: Максим Курочко, адвокат та керуючий партнер юридичної компанії.
Вартість курсу: 1100 грн
Зареєструватися тут

Ефективна HR-система в ресторані: від рекрутингу до командної гри

Коли: 17 жовтня, один день, 10:00-18:00
Як керувати трудовими ресурсами у компанії з 2500 людей? Чи можливо автоматизувати управлінські та обліково-звітні функції HR? Як регулювати організаційний клімат та плинність персоналу? Як вирощувати своїх "зірок"?
Разом із Наталією Чепурною, HRD в автомобільній сфері, HoReCa й дитячому рітейлі, та Оленою Гончаренко, HR-директором Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, навчимось будувати ефективну HR-систему: від мрії до реального результату.
Вартість курсу: 1100 грн
Зареєструватися тут

Як відкрити та ефективно управляти кафе, баром, рестораном

Коли: 19-20 жовтня, два дні, 10:00-19:00
Флагманський курс-конструктор: від формування стратегії закладу до системи управління, HR, безпеки, маркетингу, правових аспектів та барної карти. У програмі також практичні заняття, дегустації, майстер-класи, консультації й гла-вечеря в одному із закладів Дмитра Борисова.
Викладачі курсу: Дмитро Борисов, Олена Борисова та ТОР-менеджмент Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова.
Вартість курсу: 5200 грн
Зареєструватися тут

Основи HACCP

Коли: 23 жовтня, один день, 10:00-18:00
Курс-інтенсив, який дозволить ґрунтовно розібратися в деталях однієї з найкращих у світі системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок - HACCP.
Харчова безпека, національні стандарти, стандарти ISO 22000, побічні ефекти HACCP й підводні камені - про все розповість Віта Дубчак, сертифікований бізнес-консультант з управління, яка з 1997 року реалізувала десятки проектів зі стандартизації ресторанного бізнесу. 
Вартість курсу: 1100 грн
Зареєструватися тут

Тренінг для шеф-кухарів: ефективне керування кухнею ресторану

Коли: 25 жовтня, один день, 10:00-18:00
Курс від шеф-кухаря Borysov Academy & Metro Academy Андрія Кобчика стане в нагоді як кухарям-початківцям, так і керівникам і засновникам закладів. Він охоплює повний алгоритм управління кухнею ресторану: створення концепту, планування кухні й допоміжних приміщень, санітарні норми, вибір постачальників та формування закупки, технічні карти, списання, набір й навчання персоналу, створення ефективного меню.
Вартість курсу: 950 грн
Зареєструватися тут

Курс з приготування суші та ролів

Коли: 27 жовтня, один день, 10:00-18:00
Три популярні помилкові думки про японську кухню:
1) роли "Філадельфія" - це японська страва 
2) суші готують лише чоловіки
3) суші-майстри навчаються десять років
Так, це все неправда. Суші - це філософія їжі, доступна кожному. Відточувати майстерність ви можете усе життя, але вже після одноденного курсу зможете приготувати, приміром, роли "Каліфорнія", сашимі із тунця й нігірі-суші. І підібрати до них вино. А ще дізнаєтесь, що спільного в японської та перуанської кухні ;) 
Викладач курсу: Владислав Пяк, шеф-кухар ресторану RONIN
Вартість курсу: 1100 грн
Зареєструватися тут

Основи адміністрування та сервісу у ресторанному бізнесі

Коли: 30 жовтня, один день, 10:00-18:00
Гостинність - це талант чи майстерність? Чи існує чарівна таблетка, з якою кухня і зал працюватимуть злагоджено? (спойлер - працюватимуть) Як виховати команду супергероїв і закохати у свій заклад тисячі гостей? 
Про все це - керівник ресторану-салону "Канапа" Галина Щербатюк
Вартість курсу: 1100 грн
Зареєструватися тут