- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Chicken Kyiv – це великі київські сніданки. І котлета по-київськи. Зелені дзвоники та таємний бар. Ранок з ігристим та два коктейлі на вечір. А ще що?
Відповідає шеф-кухар Вадим Ярема. Бо хто ж краще за шефа розповість про нові страви в меню?
Чорна котлета по-київськи
239 гривень
Тільки не втрачайте розуму. Звісно, класика лишилася в меню. Та сама котлета з курячої грудинки в тонкій паніровці та з духмяною олією всередині. Але коли є така основа, чом би й не вдатися до експериментів?
Чим надихалися? Tournedos Rossini. Так, делікатесна страва названа на честь композитора і являє собою дещо неочікуване поєднання яловичого медальйону та фуа-гра. В якийсь момент ми подумали: «А що як узяти ці ж інгредієнти, але поєднати їх за логікою котлети по-київськи?»
Так з’явилася ця котлета: панірована в сухарях з чорнилами каракатиці яловичина з ніжним мусом з гусячої печінки всередині. Подаємо на кремі з моркви з броколі та мангольдом.
Теплий хумус з курячим стегном, печеними овочами та яйцем пашот
139 гривень
Добре, ми знаємо, як ви любите наш хумус із авокадо. Сподіваємося, що й така варіація прийдеться до душі. Теплий хумус, золотаве куряче стегно, броколі, яйце пашот та сирний соус. Радимо їсти з пітою. Якщо захочеться відразу замовити другу порцію, не стримуйте себе. Чудово вас розуміємо. Самі так робимо.
Кабачкова ікра
99 гривень
Звучить не дуже. Просто «кабачкова ікра». Насправді ж це максимальна концентрація літа в тарілці. Запечені цукіні, цибуля, томати, лимонний сік та спеції. Ось все це дрібненько нарубане викладаємо на хумус та подаємо з пітою. Смачного!
Сет брускет
129 гривень
Тут все просто. Три брускети – три смаки. Лосось власного посолу, базилік, крем-сир. Томати з прянощами, цибулею та оливковою олією. Печені перці з фетою та духмяною зеленню.
Салат з тунцем та авокадо
179 гривень
Звісно, це не про консерву. Задля цього салату готуємо тунець-татакі (трохи припікаємо рибний стейк по краях) та викладаємо на листя ромен, додаємо стигле авокадо, ферментовану капусту кімчі, м’яке яйце, мигдаль та заправляємо легким соусом на основі лимонного фрешу та оливкової олії.
Стейк з лосося з локшиною з цукіні
229 гривень
Стейк з лосося, запечений «до золотавої скоринки». Ніжний буряковий мус, локшина з цукіні, базилік та легкий соус.
Хрещатик, 15/4 (на розі із Заньковецької)
Бронювання столиків: 050 405 40 55