GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #10

Сніданки з ігристим в "Барсуці", розмова про їжу з психотерапевтом в "Останній Барикаді" та еногастрономічна вечеря в "Любчику" — скільки ж усього цікавого ми приготували для вас!

Вікенд у "Барсуці": сніданки з ігристим

Повертаємо улюблену традицію в новому форматі: келих брюту або кава + сет закусок + основна страва з меню = 98 гривень. І так щовікенду з 9:00 до 15:00. Правда, чудово?

Сет закусок: паштет з курячої печінки, грибний паштет, сирна закуска, форшмак за свіжоспечений хліб

Основна страва на вибір:

Яйце Бенедикт з соусом Голландез та слабосолоним лососем або підсмаженим беконом

Сендвіч з лососем та сиром Філадельфія 

Яєчню з трьох яєць

Вівсянку з сезонними ягодами та мигдальною стружкою

Фірмові сирники з фермерського сиру.

Збираємо друзів на Воздвиженці

На нашому порталі ГастроВоздвиженка з'явилась нова рубрика Lunch Talk. В першому випуску пообідали з Дашею Андреєвою, засновницею агентства wishdo. Читати тут.

Хочете розповісти нам про свою компанію? Давайте обідати й говорити про те, над чим ви працюєте на Воздвиженці ;)

Пишіть нам!

Обідайте за 139 гривень ;)

З 12:00 до 16:00 у "Бессарабія", Crab’s Burger/  "Рибаlove" та RoninНапій та дві страви з меню коштують 139 гривень. 

Still life. Більше, ніж їжа. «Чому нам смачно?»

29 липня в "Останній Барикаді" стартує серія публічних зустрічей, присвячених гастрономії — Still life. Більше, ніж їжа.  

Перший гість: Дмитро Мангубi – психіатр з 30 річним стажем, психотерапевт, кандидат медичних наук, завідувач психіатричним відділенням. Автор і ведучий радіопрограми "М'яка кімната" і телепрограми "Тут і зараз". 

Перша тема: Чому нам смачно? Як ми сприймаємо їжу? Чи можна (і чи варто) полюбити броколі вранці та розлюбити бургери вночі? Як формуються та руйнуються харчові звички? І як взагалі отримувати ще більше задоволення від їжі? 

Модерує Марія Банько, PR-директорка Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова.

Ціна участі: 150 гривень.

В цю ціну включено частування від «Останньої Барикади»:

- келих вина

- устриця

- на вибір: паштет з фуа-гра або делікатесна бурата з печеними овочам

Коли: 29 липня, 11:00

Зареєструватися тут. 

Домашня коктейльна вечірка

А ще 29 липня разом з Borysov Academy / Metro Academy ми вчитимемось робити найкрутіші Cocktail Party. Це одноденний курс-інтенсив, під час якого пройдемо всі тонкощі домашніх вечірок: класифікуємо алкоголь і з'ясуємо, що із чим змішувати; вирішимо, який барний інвентар треба мати вдома, а який - ні; які закуски приготувати; і, власне, самі приготуємо декілька коктейлів та закуски до них.

Ціна участі: 950 грн

Коли: 29 липня, 10:00-18:00

Зареєструватися тут

Food&Wine дегустація в ресторані «Любчик»

Сім'я ресторанів Діми Борисова та українська виноробня «Колоніст» продовжує серію еногастрономічних вечорів. Попереду – одеський ресторан «Любчик».

Чорноморські делікатеси (устриці, мідії, рапани, барабулька) та бессарабські вина – що може бути краще?

Ведуча дегустації: Алла Плачкова (Alla Plachkova).

Одна неймовірна вечеря. 4 страви. 5 вин. 358 гривень.



Меню вечері 31 липня:

1. Устриця + Біссер (брют) 

2. Каструлька мідій в винному соусі + Рислінг (біле напівсухе)

3. Рапани в вершковому соусі + Шардоне «Висока гама» (сухе витримане біле)

4. Смажена барабулька + Одеське Чорне (сухе витримане червоне)

5. Башта (портвейн, марочний)

Коли: 31 липня, 19:00

Зареєструватися тут.

Вихідні у Chicken Kyiv

З 9:00 до 15:00 — ваші улюблені  київські сніданки з ігристим, намазками та основною стравою на вибір: тут і сирники, і круасан, і авокадо-тост, і яйця пашот з лососем, і вівсяна каша, і яєшня з ковбасками. 

А ввечері — діджей та коктейлі по 98 гривень у таємному барі. Де знайти? Заходь у шафу!

Побачимось у Києві ;)