- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Сніданки з ігристим в "Барсуці", розмова про їжу з психотерапевтом в "Останній Барикаді" та еногастрономічна вечеря в "Любчику" — скільки ж усього цікавого ми приготували для вас!
Повертаємо улюблену традицію в новому форматі: келих брюту або кава + сет закусок + основна страва з меню = 98 гривень. І так щовікенду з 9:00 до 15:00. Правда, чудово?
Сет закусок: паштет з курячої печінки, грибний паштет, сирна закуска, форшмак за свіжоспечений хліб
Основна страва на вибір:
- Яйце Бенедикт з соусом Голландез та слабосолоним лососем або підсмаженим беконом
- Сендвіч з лососем та сиром Філадельфія
- Яєчню з трьох яєць
- Вівсянку з сезонними ягодами та мигдальною стружкою
- Фірмові сирники з фермерського сиру.
На нашому порталі ГастроВоздвиженка з'явилась нова рубрика Lunch Talk. В першому випуску пообідали з Дашею Андреєвою, засновницею агентства wishdo. Читати тут.
Хочете розповісти нам про свою компанію? Давайте обідати й говорити про те, над чим ви працюєте на Воздвиженці ;)
З 12:00 до 16:00 у "Бессарабія", Crab’s Burger/ "Рибаlove" та Ronin. Напій та дві страви з меню коштують 139 гривень.
29 липня в "Останній Барикаді" стартує серія публічних зустрічей, присвячених гастрономії — Still life. Більше, ніж їжа.
Перший гість: Дмитро Мангубi – психіатр з 30 річним стажем, психотерапевт, кандидат медичних наук, завідувач психіатричним відділенням. Автор і ведучий радіопрограми "М'яка кімната" і телепрограми "Тут і зараз".
Перша тема: Чому нам смачно? Як ми сприймаємо їжу? Чи можна (і чи варто) полюбити броколі вранці та розлюбити бургери вночі? Як формуються та руйнуються харчові звички? І як взагалі отримувати ще більше задоволення від їжі?
Модерує Марія Банько, PR-директорка Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова.
Ціна участі: 150 гривень.
В цю ціну включено частування від «Останньої Барикади»:
- келих вина
- устриця
- на вибір: паштет з фуа-гра або делікатесна бурата з печеними овочам
Коли: 29 липня, 11:00
Зареєструватися тут.
А ще 29 липня разом з Borysov Academy / Metro Academy ми вчитимемось робити найкрутіші Cocktail Party. Це одноденний курс-інтенсив, під час якого пройдемо всі тонкощі домашніх вечірок: класифікуємо алкоголь і з'ясуємо, що із чим змішувати; вирішимо, який барний інвентар треба мати вдома, а який - ні; які закуски приготувати; і, власне, самі приготуємо декілька коктейлів та закуски до них.
Ціна участі: 950 грн
Коли: 29 липня, 10:00-18:00
Сім'я ресторанів Діми Борисова та українська виноробня «Колоніст» продовжує серію еногастрономічних вечорів. Попереду – одеський ресторан «Любчик».
Чорноморські делікатеси (устриці, мідії, рапани, барабулька) та бессарабські вина – що може бути краще?
Ведуча дегустації: Алла Плачкова (Alla Plachkova).
Одна неймовірна вечеря. 4 страви. 5 вин. 358 гривень.
Меню вечері 31 липня:
1. Устриця + Біссер (брют)
2. Каструлька мідій в винному соусі + Рислінг (біле напівсухе)
3. Рапани в вершковому соусі + Шардоне «Висока гама» (сухе витримане біле)
4. Смажена барабулька + Одеське Чорне (сухе витримане червоне)
5. Башта (портвейн, марочний)
Коли: 31 липня, 19:00
Зареєструватися тут.
З 9:00 до 15:00 — ваші улюблені київські сніданки з ігристим, намазками та основною стравою на вибір: тут і сирники, і круасан, і авокадо-тост, і яйця пашот з лососем, і вівсяна каша, і яєшня з ковбасками.
А ввечері — діджей та коктейлі по 98 гривень у таємному барі. Де знайти? Заходь у шафу!
Побачимось у Києві ;)