GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #13

Нові курси в Borysov Academy / Metro Academy, Fine Dining Week у варшавській "Канапі", Шпилясті кобзарі в ОБ — 13-й випуск GASTROFAMILY-дайджеста несе вам чудові новини!

Fine Dining Week у Канапі (Варшава)

З 29 серпня по 9 вересня Канапа у Варшаві бере участь у польському Fine Dining Week.
Протягом 12 днів гостям пропонуватимуть на вибір два дегустаційних сети вартістю по 119 злотих.

Сет перший:
- міні-паштет з печінки качки та курки з морквяним мусом
- фуа-гра на бріоші, яловичий тартар з гречаними чипсами, холодець з кролика з молекулярним хроном та гірчицею
- червоний борщ зі свинячими вушками, копченою грушею та пампушками
- гола котлета по-київськи з трюфельним пюре
- сирник з білим шоколадом

Сет другий:
- устриця з ложкою осетрового кав'яру
- тартар з лосося з авокадо у мушлі, щучий кав'яр, оселедець з цибулевою губкою
- Bisque та вареники з креветками
- восьминіг, смажений з перцевим соусом
- трюфельний торт

Де: Канапа, Варшава, Нарбута, 10

Забронювати столик: +48 22 400 88 33

Деталі: https://finediningweek.pl


 
Шпилясті кобзарі в "Останній Барикаді"

Якщо вже й відпускати літо, то лише з музикою!

Тому останній день серпня ми плануємо провести у чудовому товаристві гурту Шпилясті кобзарі.

Музичний шарж від харизматичних бандуристів, в якому заміксовані український фолк, світова класика і танцювальні мотиви.

Приєднуйтесь!

 

Коли: 31 серпня, 20:00

Де: мистецько-гастрономічний простір Остання Барикада, Майдан Незалежності, 1

Бронювання столиків: 068 907 1991

Бізнес-сніданок з Дмитром та Оленою Борисовими

До Дня підприємця платформа Startup Ukraine організовує бізнес-сніданок з подружжям Борисових.
- Як створити масштабну ресторанну компанію?
- Як керувати бізнесом та розвивати його?
- Що потрібно знати підприємцю про маркетинг?
- Про роботу з командою та цінність кадрів

6 років тому Дмитро Борисов став першим спікером серії бізнес-сніданків Startup Ukraine, і ось, 2 вересня, буде цікаво обернутися й переглянути, як змінився бізнес в Україні за цей час.

Коли: 2 вересня, 18:00
Де: ресторан Oxota na Ovets, Воздвиженська вулиця, 10Б
Деталі та реєстрація: startupukraine.kiev.ua/borisov

Comfort Food від осені: Барсук

Прихід осені завжди вибиває землю з-під ніг: тільки звикаєш до серпневої спеки, аж тут знову ці будні. Утім, ніщо так не рятує від осінньої хандри, як ностальгійно-домашня їжа. Сирники з фермерського сиру, яйця Бенедикт з беконом чи лососем на сніданок, гостро-пряний том-ям і щучі котлетки, голубці зі сметаною і шашлик — все це повертає нас у дитинство, де завжди затишно, безпечно і щасливо.

Де: провулок Євгена Гуцала, 3А

Забронювати столик: +38 050 386 3629

Borysov Academy / Metro Academy: осінній сезон

Ми не були на канікулах, але в новий навчальний сезон вриваємось з новими силами й цінними знаннями.

ТОП-6 курсів Borysov Academy / Metro Academy у вересні, які не можна пропустити:

Borysov Academy: Правові аспекти відкриття власного закладу / 30 серпня / 950 грн

Borysov Academy: Курс бариста. Все про каву / 7-8-9 вересня / 2850 грн

Borysov Academy/Metro Academy. Маркетинг ресторану /11 вересня / 1100 грн
Ефективна HR-cистема в ресторані: від рекрутинга до командної гри / 13 вересня / 1100 грн
Домашня коктейльна вечірка. Практичний курс / 16 вересня / 1100 грн
Як відкрити та ефективно керувати кафе/баром/рестораном / 21-22 вересня / 5200 грн
Записатися на сайті: borysovacademy.com

Радіо ОБ: Цимес історії

Напередодні осіннього сезону хотілося б пригадати, що крутого ми натворили за літо. А що ми тільки не натворили! Наприклад, Марія Банько підготувала цикл передач про світову гастрономію ХХ сторіччя, яка так і зветься — "Цимес історії". Радимо прослухати/прочитати його весь.

А в наступних випусках дайджеста поділимось іншими цікавинками нашого ефіру.

Випуск 1. Гастрономія на початку ХХ сторіччя

Випуск 2. Їжа, напої та епоха джазу 

Випуск 3. Велика депресія. Голодомор. Їжа часів Другої світової

Випуск 4. Їжа часів холодної війни

Випуск 5. Їжа 90-х, comfort food та постмодернізм від гастрономії