- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Новий бренд-шеф, дитячі студії від BABYROCK й круті курси від Borysov Academy & Metro Academy. GASTROFAMILY дайджест знову з вами: випуск №15 і купа новин тут-як тут:
Чекайте на цікаві новини й сезонні меню ;)
Курси для HoReCa, записатися на які можна просто зараз:
Час: вівторок, 11 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися
Час: четвер, 13 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися
Час: неділя, 16 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися
Час: субота/неділя, 21-22 вересня, 10:00-19:00
Вартість: 5200 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися
Час: 28 вересня, п'ятниця, 10:00-19:00
Вартість: 950 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися
Час: 30 вересня, неділя, 10:00-19:00
Вартість: 1100 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися
Час: 5-7 жовтня, п'ятниця/субота/неділя, 10:00-19:00
Вартість: 2850 грн
Хочу побачити детальну програму і зареєструватися
Розвиваючі заняття для дітей 3-5 років у BABYROCK на Зоологічній, 10
Акторська майстерність, музика, дизайн, кулінарія, робототехніка й дошкільна підготовка у BABYROCK на Воздвиженській, 10Б.
Осінь — це не лише про врожай овочів та фруктів. На Херсонщині збирають томати й баштанні, у Карпатах — гриби, а на Одещині назрів щедрий улов риби. Калкан, сарган, барабуля — все, що можна і треба смажити, запікати, варити рибну юшку і радіти оксамитовому сезону.
У "Бессарабії" на Бессарабській площі, 7: стейк камбали - 148 грн, бичок-кнут - 69 грн, барабул - 99 грн, сарган - 99 грн.
Якщо хочеться океанської рибки, то смажена дорадо, сібас, лосось чи тунець коштують 169 грн.
Одеська рибка в "Любчику": цаца - 49 грн, смажені бички - 118 грн, камбала - 249 грн, барабуля - 99 грн, ставрида - 98 грн.
Рибка чорноморська і не лише в Рибаlove: барабуля, камбала-тюрбо, королівський морський язик, тунець, сібас, лосоь, дорадо - будь-яка з цих рибок за 198 грн
Традиційно замикаємо GASTROFAMILY дайджест підбіркою подкастів від Радіо ОБ. Цього разу пропонуємо вашій увазі радіошоу Гали Кудріної — арт-директора Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова. У галі їх аж два — "Гала Концерт" (розмови з українськими музикантами) та "Кафе Шантан" (розмови з арт-директорами відомих гуртів).
Поїхали?
Розмова з арт-директором DAKHABRAKHA & DAKHDAUTHERS Іриною Горбань
Розмова з концертним менеджером ТНМК Лідією Клов
Розмова з Ярославом Джусем, Ленарою Османовою та Валентином Богдановим
Розмова з лідером гурту "Очеретяний Кіт"