GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #16

Бранчі в RONIN, шалені вечірки у Білому Наливі, Chicken Kyiv та Останній Барикаді, осіннє меню у Ватрі — у 16-му випуску Gastrofamily дайджеста скільки чудових новин! 

Бограч, скумбрія-гриль та інші осінні страви у Ватрі

Осінь несе не лише похолодання, а й улюблені страви — м'ясні, ситні, пряні. Тому в меню "Ватри" повертається улюблений бограч з домашніми копченостями (89 гривень)! А разом з ним у компанії — салат з телятиною (119 гривень), яловичі медальйони з перечним соусом (198 гривень) та скумбрія гриль з салатом (179 гривень).

Куди їхати? На Городецького, 4Б. Бронюйте столик: +38 095 325 7979

Устричний бранч в RONIN

Недільні Nikkei-бранчі в RONIN повертаються! Вже цієї неділі, 23 вересня збираємось на Зоологічній, 10 на великий устричний бранч. Тут і Фін де Клер №3 з лимоном, і севіче з устриць, і запечені устриці. А ще — креветки темпура, дімсами, такос з креветками, роли Філадельфія, рис Чаоха, тостадітас з томатами та ще десятки страв з вином. І все це за 690 гривень з людини. Діткам до 6 років участь безкоштовна, з 6 до 12 - 299 гривень, і для всіх діток працюватиме BABYROCK.

Коли: 23 вересня, з 12:00 до 15:00.

Забронювати столик: 068 713 14 14

BABYROCK: навчальні студії стартували!

На Воздвиженці, 10 Б: акторська майстерність (для тих, хто соромиться публічних виступів), робототехніка (для маленьких програмістів), школа їжі, студія дизайну та музична терапія для наймолодших.

Заняття тричі на місяць з 15:00 до 19:00. Вартість участі — 2400 грн/місяць. Розклад та деталі уточнюйте в адміністратора за телефоном: +38 (063) 400 47 69.

На Зоологічній, 10 проходять розвиваючі студії для найменших дітей, у які входить читання, весела математика, логіка, творчі вправи (ліплення з тіста й пластиліну, аплікація, малювання тощо) та фізкультура. 

Заняття тричі на тиждень з 11:00 до 13:00 у понеділок, середу, п'ятницю або у вівторок, четвер та суботу. Вартість одного заняття становить 200 грн, вартість курсу — 1950 грн/місяць. Деталі уточнюйте в адміністратора за телефоном: +38 (093) 586 28 76

Borysov Academy & Metro Academy: нові курси!

Дорослим теж ніколи не пізно вчитися!

21-22 вересня Дмитро та Олена Борисови і ТОП-менеджери Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова проведуть дводенний курс-інтенсив "Як відкрити та ефективно керувати рестораном/баром/кафе". Два дні лекцій, практичних занять, майстер-класів та дегустацій: від ідеї закладу до бізнес-моделі, маркетинг та логістика, правила створення меню та мотивація команди  програма об'ємна і насичена, і звісно, з гала-вечерею та вином ;)

28 вересня Галина Щербатюк, керівник ресторану "Канапа", та Радомир Щербаков, Голова правління "Української Гільдії Офіціантів", експерт у сфері ресторанного бізнесу", проведуть курс "Основи адміністрування та сервісу в ресторанному бізнесі". Зокрема, з'ясуємо, як змінився сервіс у ХХІ сторіччі, як налаштувати роботу команди й організувати високий рівень сервісу в закладі, який приймає від 500 до 1000 гостей на день.

30 вересня не пропустіть курс з приготування суші та ролів від шеф-кухаря ресторану RONIN Владислава Пяка. Будемо готувати популярні роли (Філадельфія, Каліфорнія, Дракон) й нігірі-суші, опановувати старовинну техніку нарізання риби для сашимі та обирати вино для східної вечері.

Записатися й переглянути детальну програму можна на сайті академії: borysovacademy.com

 

Сергій CANE з діджей-сетом в Check-in Bar та Білому Наливі

Сім'я ресторанів Дмитра Борисова подружилася з редакцією Comma.ua, щоб нести не більше крутої сучасної музики в маси. Отож в Check-in Kyiv Bar та "Білому Наливі" гратимуть плейлисти від редакції, а вже цього тижня на нас чекає два діджей-сети: 21 вересня о 20:00 приходьте на запальний двіж у "Білий Налив", а 22 вересня о 21:00 заходьте у шафу ресторану Chicken Kyiv і танцюйте з коктейлем у Check-in Kyiv Bar!

Kids of heaven: Ольга Чернишова в Останній Барикаді

Kids of Heaven — проект Ольги Чернишової, союз по дружбі й любові до музики й миру. "Кажуть, що ми граємо джаз, ми ж не віримо назвам та костюмам" — кажуть в гурті. А це добре знайомі й дорогі серцю пісні Френка Сінатри й Елли Фітцджеральд, Мадонни і Майкла Джексона, Емі Уайнхаус і Стіві Уандера, і навіть одну пісню Брітні Спірс у вільній джазовій інтерпретації.
Словом, музична подорож у часі в "Останній Барикаді" 21 вересня. Бронювання столиків: 068 907 1991

 

Прибульці. Новий проект часопису ОБ

Ми живемо в країні, яка сама про себе знає зовсім небагато. Варто нам виїхати з улюбленого міста — то натрапимо на село, де всі мешканці тримають теплиці й вирощують томати, або на абсолютно фантастичну виноробню біля озера Ялпуг, або на українське село, де досі розмовляють староболгарською, або в українську Венецію, яка зовсім не Венеція... Щоразу почуваємось прибульцями з іншої планети — настільки все побачене космічно цікаве.

Власне, в пошуках гастрономічних відкриттів ми час од часу вирушаємо у найнесподіваніші куточки України і щоразу залишаємось у захваті. Ось нещодавно ми побували у Бессарабії, де, зокрема, прогулялися райдужною набережною Ізмаїлу і з'їздили у село Криничне, де справді живуть етнічні болгари і знаходиться виноробня "Колоніст". І випустили два матеріали в часописі ОБ. Читайте прямо зараз:

Прибульці. Частина 1. Ізмаїл.

Прибульці. Частина 2. Криничне та традиції болгар-колоністів.