GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #17

Недільний бранч у RONIN, майстер-класи від шеф-кухарів Oxota na Ovets та RONIN, керуючої "Канапи"  і ще безліч цікавих планів від GASTROFAMILY. У 17 випуску дайджеста знайомимо вас із нашою командою!

Вечір з Mielle. Майстер-клас від шеф-кухаря Oxota na Ovets

Хто ще може похвалитися рецептами, популярними ось уже тисячу років? Китайська кухня може: легендарна качка по-пекінськи готується за рецептом 1330 року, а дімсами відомі ще з ІІІ століття. 
На перший погляд здається, що кулінарне мистецтво Піднебесної під силу не кожному — занадто багато нюансів і старовинні техніки, яким вчаться не один рік. Але це лише на перший погляд. Готувати дімсами й харумакі можна навіть вдома! Переконайтесь самі на майстер-класі від шеф-кухаря ресторану Oxota na Ovets Олега Білоус. 28 вересня в Mielle Center готуватимемо вечерю в китайському стилі:
- салат з качкою по-пекінськи
- харумакі з яловичиною
- дімсами з креветкою
Місць всього 12, тож радимо зареєструватися завчасно.

28 вересня, 18:00-21:00. 840 грн
Реєстрація за посиланням : shop.miele.ua

Курс сервісу від керівника ресторану-салону "Канапа"

Галина Щербатюк незмінно керує рестораном-салоном "Канапа" ось уже п'ять років і точно знає, як натренувати команду супергероїв. Сервіс повністю залежить від людського фактору, але він може бути системним та організованим. В рамках курсу "Основи адміністрування та сервісу в ресторанному бізнесі" від Borysov Academy & Metro Academy разом з Радомиром Щербаковим, Головою правління "Української Гільдії Офіціантів", Галина розповість, як керувати посадкою, щоб прийняти 500-1000 гостей на день, маючи всього 120 місць, як налаштувати злагоджену роботу кухні та залу, як комунікувати з гостями та командою і як вирішувати конфліктні ситуації, якщо хтось таки допустився помилки.

28 вересня, 10:00-18:00. 950 грн.

Зареєструватися

Курс з приготування суші та ролів

Після цього курсу від Borysov Academy & Metro Academy ви навчитесь нарізати рибу для сашимі, складати суші та роли, обирати до них вино і взагалі зможете приготувати вечерю в японському стилі в себе вдома. 

Цей курс веде Владислав Пяк, шеф-кухар ресторану RONIN і блискучий знавець не лише японської кухні, а й її оригінальних течій, наприклад, японсько-перуанської Nikkei.

30 вересня, 10:00-18:00. 1100 грн.

Зареєструватися

Устриці та суші. Бранч у RONIN

Суші, роли, устриці без обмежень! Продовжуємо підтримувати традицію великих сімейних бранчів у RONIN — і цієї неділі, 30 вересня, знову охолоджуємо вино, відкриваємо сотні устриць і готуємо ваші улюблені делікатеси Nikkei.
 

Меню бранча:

Устриця Фін де Клер №3
Севіче з тунця
Канапе з яловичиною
Роли з лососем та сиром Філадельфія
Роли салмон скін
Роли футомакі з лососем та омлетом
Місо-суп з овочами й тофу
Насу-місо баклажан
Тостадіто-біф
Креветка темпура
Бургер з опаленою яловичиною
Перуанський яблучний пиріг
Сливовий пиріг
Вино: біле, червоне, ігристе
Морс

+ розваги для дітей від BabyRock
+ 100% pets friendly
+ власна парковка

Де: RONIN, ресторан японсько-перуанської кухні Nikkei, вул. Зоологічна, 10
Коли: 30 вересня, 12:00-15:00
Вартість: 690 грн для дорослих, 299 грн для дітей 6-12 років, для дітей до 6 років безкоштовно
Забронювати столик: 068 713 14 14

Наостанок: "Ресторатор". Влог Дмитра Борисова