GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #6

Розіграш 10 000 від Дмитра Борисова, Food&Wine дегустація в "Канапі", дика раба за демократичними цінами в Рыбаlove та свіжі подкасти на радіо ОБ - продовжуємо дивувати вас!

Дмитро Борисов розігрує приз

Ви дивитесь відеоблог Дмитра Борисова? Ми - так :) Вже є аж три випуски: про нові й улюблені ресторани, будні за лаштунками ресторанного бізнесу, домашні свята й звичайне життя українського ресторатора.
У свіжому третьому випуску Дмитро, до всього, розігрує 10 000. Підписуйтесь і... приємного перегляду! ;)

Радіо ОБ вийшло у прямий ефір!

В першому включенні Дмитро Борисов та сомельє "Останньої Барикади" Євген Буданцев дегустували українські вина. Якщо ви пропустили "Декантер Борисова" у прямому ефірі, перегляньте запис - і дізнайтесь, хто в Україні випускає справжнє крафтове вино, які українські виноробні справді варті уваги, як правильно відкривати пляшку, а ще - у спеціальній рубриці "Борисфен" - Дмитро Борисов розповідає про українську міксологію та коктейлі "Останньої Барикади".

Свіжі подкасти на радіо: лобстер Коцюбинського, яблучний пиріг без яблук та душечка-Стінг

Ну і раз вже мова про Радіо ОБ, у нас є кілька подкастів:
Про першого лобстера Михайла Коцюбинського, рибалку на Капрі й гастрономічні листи до коханки - у "Сонячних котлетках" Марини Лавренчук та Марії Банько:

Про "Яблучний пиріг без яблук" часів Великої Депресії, моторошний гастрономічний словник Голодомору, їжу в армії та в тилу під час Другої Світової - у програмі Марії Банько "Цимес історії":

Про те, як їжа змусила людей еволюціонувати та дві гастрономічні Європи: варварську північ м'яса і пива та вегетаріанський південь оливок, пшениці та вина - у програмі Марини Лавренчук "Битва за їжу":

Інтерв'ю концертного директора ТНМК Лідії Клов про робочі будні, концертний райдер Франц Фендинант і душечку-Стінга - у програмі Гали Кудріної "Кафе Шантан":

Food&Wine дегустація в ресторані "Канапа"

Після зворушливо-винного вечора в "Бессарабії" з Аллою Плачковою ми влаштовуємо ще одну таку еногастрономічну вечерю. Цього разу запрошуємо на зустріч з Іваном Плачковим у "Канапі" 3 липня. Як ви любите: 5 страв. 5 вин. 598 гривень. 


Меню вечері:
1. Щучий кав’яр по-одеськи з солоним бісквітом + Біссер (брют) 
2. Фуа-гра, маринована у білому вині, з желе з яблучного квасу з грушево-маковим лекваром та підсмаженою здобою + Рислінг (біле напівсухе, вінтаж 2016 року)
3.  Чорні вареники з судаком, копченим салом та соусом з кав'яру оселедця + Каберне Мерло «Висока гама» (сухе витримане червоне, вінтаж 2012 року)
4. Котлета по-київськи з фазану та кортопляне пюре + Одеське Чорне (сухе червоне, вінтаж 2017 року)
5. Українські сири + Башта (портвейн, витримка в бочці протягом 4 років, вінтаж 2012 року)
Реєструватися тут: http://bit.ly/2tLS6QL

Вечеря в Рибаlove до 10 доларів. Серйозно?

На тижні влаштували краш-тест в ресторані Рибаlove та підібрали 7 варіантів вечері за 10 доларів. Тут хороше вино й страви зі риби з льодової вітрини, м'яса королівського краба, тигрових креветок і не лише. Погляньте, як цікаво вийшло: посилання на матеріал.

Бронювання столиків: +38 (097) 121 3131

Нове меню "Любчика"

Салат a la caprese, каре теляти, курячий бульйон, скумбрія та дорадо — в новому меню "Любчика" є де розгулятися! Як ви і просили ;)

Меню тут: за посиланням

Бронювання столиків: +38 (050) 390 61 31