GASTROFAMILY ДАЙДЖЕСТ #7

Сьомий, купальський випуск нашого дайджеста — про фестиваль карпатського трюфеля в "Канапі", перший виїзний ефір "Радіо ОБ" з Дмитром Борисовим, нове меню "Любчика" та іншу гастрономічну магію цього літа.

Поїхали?

Сезон карпатського трюфеля в "Канапі"

Чому не восени? — запитаєте ви. На цій планеті є десятки видів трюфелів, однак справжніми "діамантами кухні" можна назвати лише дев'ять. Чотири з них ростуть в Україні, як наприклад карпатський літній білий трюфель. Ресторан-салон "Канапа" на Андріївському узвозі влаштовує фестиваль — і пропонує спробувати п'ять вишуканих страв з білого карпатського трюфеля:

Фуа-гра, маринована в білому вині з желе із яблучного квасу з грушево-маковим лекваром, підсмаженою здобою та трюфелем (129₴)

Вареники з картоплею та грибами, фермерською сметаною та білим трюфелем (98₴).

Гречото з копченою качкою та трюфелем (159₴).
Смажене яйце з грибним соте та карпатським трюфелем (98₴).
Морозиво з фуагра та білим трюфелем (49₴).

Де спробувати: ресторан-салон "Канапа" на Андріївському узвозі, 19А.

"Любчик". Ще більш одеських смаколиків!

Як ви просили, ми розширили меню. Тепер це велика газета з головними новинами одеської кухні. Печений перець з овечою бринзою (89₴), всілякі тарелі закусок на компанію (рибка, м'ясо, сир, овочі — від 89₴), рапани у вершковому соусі (168₴), ще більше рибки і справді багато м'яса: від каре теляти (178₴) до люля-кебаба із баранини (148₴).

Гляньте яке меню!

Смакувати тут: "Любчик" на Воздвиженській, 10Б

Перший виїзний ефір "Радіо ОБ"

Дмитро Борисов запросив до таємного Check-in Kyiv бару на коктейль всіх слухачів свого радіошоу "Декантер Борисова". Тут у прямому ефірі ми поговорили про українську барну культуру, круті київські коктейлі по 98 гривень, а ще познайомилися з шеф-барменом Check-in Kyiv Bar Євгенією Лисенко та чудовим Lokою. Хто пропустив — дивіться відеозапис:

Де шукати Check-in Kyiv Barна розі вулиць Городецького й Заньковецької, у шафі ресторану Chicken Kyiv.

RONIN. Релакс і сезонні страви

На Зоологічній, у 20 хвилинах від центру Києва, — затишно, наче далеко за містом. Густа тінь під старими деревами, чотири літні тераси, креативний дитячий простір BABYROCK для маленьких розбишак — все сприяє розміреному, затишному відпочинку.

До того ж, у нас нове сезонне меню: 

Nikkei-рол тартар туна (198₴)

Nikkei-рол тартар лосось (198₴)

Салат з лососем, авокадо й апельсином (198₴)

Гаспачо з жовтих томатів (89₴)

Креветки з соусом світ-васабі та чилі-маракуйя (169₴)

Торі кара-аге - курячі боли (198₴)

Каре ягняти з запеченими овочами (498₴)

Солодкий рол з полуницею, манго й ківі (198₴)

Бананове парфе з сорбетом із гуави (79₴)

 Nikkei

Коктейльна вечірка, маркетинг як у Борисова та інші курси Borysov Academy

Одразу чотири цікавих курси запускаємо в Borysov Academy.

9 липня — маркетинг-курс,

14 липня — інтенсив по коктейлях,

19 липня — майстер-клас з HR,

27 липня — флагманський курс "Як відкрити і керувати кафе/баром/рестораном. Вартість — від 950 грн.

Щоб дізнатися більше, натискайте сюди.

Jerry Heil в "Останній Барикаді"

Її авторські багатоголосні кавер-версії хітів підкорили 40 тисяч глядачів на YouTub і багатьох українських музикантів :)
19 липня Jerry Heil виступить з найкрутішими каверами під фортепіано і власними композиціями з альбому "ДЕ МІЙ ДІМ?", що нещодавно вийшов на лейблі VIDLIK.

Де: в "Останній Барикаді" на Майдані Незалежності, 1

Коли: 19 липня, 21:00

Забронювати столик: 068 907 1991

Залишайтеся з нами ;)