- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Сьомий, купальський випуск нашого дайджеста — про фестиваль карпатського трюфеля в "Канапі", перший виїзний ефір "Радіо ОБ" з Дмитром Борисовим, нове меню "Любчика" та іншу гастрономічну магію цього літа.
Поїхали?
Чому не восени? — запитаєте ви. На цій планеті є десятки видів трюфелів, однак справжніми "діамантами кухні" можна назвати лише дев'ять. Чотири з них ростуть в Україні, як наприклад карпатський літній білий трюфель. Ресторан-салон "Канапа" на Андріївському узвозі влаштовує фестиваль — і пропонує спробувати п'ять вишуканих страв з білого карпатського трюфеля:
Фуа-гра, маринована в білому вині з желе із яблучного квасу з грушево-маковим лекваром, підсмаженою здобою та трюфелем (129₴)
Вареники з картоплею та грибами, фермерською сметаною та білим трюфелем (98₴).
Гречото з копченою качкою та трюфелем (159₴).
Смажене яйце з грибним соте та карпатським трюфелем (98₴).
Морозиво з фуагра та білим трюфелем (49₴).
Де спробувати: ресторан-салон "Канапа" на Андріївському узвозі, 19А.
Як ви просили, ми розширили меню. Тепер це велика газета з головними новинами одеської кухні. Печений перець з овечою бринзою (89₴), всілякі тарелі закусок на компанію (рибка, м'ясо, сир, овочі — від 89₴), рапани у вершковому соусі (168₴), ще більше рибки і справді багато м'яса: від каре теляти (178₴) до люля-кебаба із баранини (148₴).
Смакувати тут: "Любчик" на Воздвиженській, 10Б
Дмитро Борисов запросив до таємного Check-in Kyiv бару на коктейль всіх слухачів свого радіошоу "Декантер Борисова". Тут у прямому ефірі ми поговорили про українську барну культуру, круті київські коктейлі по 98 гривень, а ще познайомилися з шеф-барменом Check-in Kyiv Bar Євгенією Лисенко та чудовим Lokою. Хто пропустив — дивіться відеозапис:
Де шукати Check-in Kyiv Bar: на розі вулиць Городецького й Заньковецької, у шафі ресторану Chicken Kyiv.
На Зоологічній, у 20 хвилинах від центру Києва, — затишно, наче далеко за містом. Густа тінь під старими деревами, чотири літні тераси, креативний дитячий простір BABYROCK для маленьких розбишак — все сприяє розміреному, затишному відпочинку.
До того ж, у нас нове сезонне меню:
Nikkei-рол тартар туна (198₴)
Nikkei-рол тартар лосось (198₴)
Салат з лососем, авокадо й апельсином (198₴)
Гаспачо з жовтих томатів (89₴)
Креветки з соусом світ-васабі та чилі-маракуйя (169₴)
Торі кара-аге - курячі боли (198₴)
Каре ягняти з запеченими овочами (498₴)
Солодкий рол з полуницею, манго й ківі (198₴)
Бананове парфе з сорбетом із гуави (79₴)
Nikkei
Одразу чотири цікавих курси запускаємо в Borysov Academy.
9 липня — маркетинг-курс,
14 липня — інтенсив по коктейлях,
19 липня — майстер-клас з HR,
27 липня — флагманський курс "Як відкрити і керувати кафе/баром/рестораном. Вартість — від 950 грн.
Щоб дізнатися більше, натискайте сюди.
Її авторські багатоголосні кавер-версії хітів підкорили 40 тисяч глядачів на YouTub і багатьох українських музикантів :)
19 липня Jerry Heil виступить з найкрутішими каверами під фортепіано і власними композиціями з альбому "ДЕ МІЙ ДІМ?", що нещодавно вийшов на лейблі VIDLIK.
Де: в "Останній Барикаді" на Майдані Незалежності, 1
Коли: 19 липня, 21:00
Забронювати столик: 068 907 1991
Залишайтеся з нами ;)