Still life. Більше, ніж їжа. В пошуках української кухні

Початок грудня. Неділя. Ранок. Ми знову збираємося в арт-гастрономічному просторі «Остання Барикада», аби пити вино, смачно їсти та, звісно, говорити про гастрономію.

Цього разу під час розмови ми вирушимо в віртуальну експедицію Україною – на пошуки неймовірних продуктів, страв, смаків та історій. Що таке курбан та мітітеї, де в Україні вирощують спаржу, ківі та роблять фуа-гра, які секрети приготування зіньківської ковбаси та білих раків з Дністровського лиману? Будемо говорити про все це, малювати гастрономічну мапу сучасної України та просто насолоджуватися чудовим товариством. 

З нами будуть:
Євген Клопотенко – кулінарний експерт, бренд-шеф, телеведучий, засновник Гастромайстерні Confiture.
Олександр Клопотенко – фуд-блогер, упорядник 7 кулінарних книжок.
Модерує бесіду: Банько Марія

Меню:
- Келих вина (брют, біле або червоне)
- Устриця
- Паштет з гусячої печінки
- Салат з копченою яловичиною або салат з печеним гарбузом та сиром гумбольд фог.

Ціна: 175 гривень. 

Коли: 2 грудня, неділя, 11:00
Де: Остання Барикада, Майдан Незалежності
Обов’язкова попередня реєстрація