Так, шефе! Обличчя GASTROFAMILY

Очікування: білий кітель, експерименти над новими гастрономічними шедеврами, дегустації...
Реальність: тисячі гостей очікують на WOW-сніданок/обід/вечерю, а ще закупки, калькуляції, графіки... І нові шедеври, звісно, і нові продукти, і експерименти з новими меню — без цього ніяк.  
Бути кухарем — це більше, ніж смачно готувати. Це більше, ніж робота для душі. В кожному кухарі є щось від алхіміка-спринтера: ось класні продукти, ось технології, ось команда — і мінімум часу, щоб виплавити золото.
В Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова працює майже тисяча кухарів — і кожного ми ніжно любимо і цінуємо. Ми розпитали наших шеф-кухарів про те, як їм та їхнім командам вдається ця алхімія — готувати й робити щасливими тисячі гостей щодня: