- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Качка тепаньякі, торі кара аге, ломо сальтадо — за цими екзотичними словами приховуються гастрономічні делікатеси Перу.
Традиційна перуанська кухня — це яскравий мікс різних гастрономічних традицій, в тому числі Nikkei (кухня японських емігрантів у Південній Америці), Creole (кухня іспанських конкістадорів) та Chifa (кухня перуанських китайців).
Про Nikkei ви вже, напевно, знаєте: севіче, тостадітас, каусас та ваші улюблені роли — це все родом із японсько-перуанської кухні
Морські гребінці, запечені в мушлі з білим вином, лимоном та пармезаном — одна з найвідоміших страв перуанської кухні Creole: в кожному креольському ресторані Ліми неодмінно подають Conchitas a la Parmesana. В RONIN запечені морські гребінці коштують 298 грн.
Ломо сальтадо — класика перуанської кухні Chifa: яловича вирізка, маринована з соєвим соусом та рисовим вином, і обсмажена в WOK з різними овочами. Подається з зеленню та кунжутом. 298 грн. Беріть до неї суп зі спайсі-куркою (168 грн) та салат з авокадо і креветками (228 грн).
Гарячі роли - одна з особливостей Nikkei. Обирайте - смажені чи запечені?
Запечені роли з морським гребінцем - 248 грн.
Гарячі роли з лососем та вугрем - 248 грн.
Торі кара аге має японське походження: куряче стегно маринується в імбирно-соєвому соусі, а потім обсмажується stir-fry до хрусткої скоринки з овочами та соусом світ чилі. 198 грн.
Філе качки, обсмажене на тепані — традиційний японський рецепт: біле вино, часник та овочі. Подається з соусом теріякі. 268 грн.