- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Друзі, ви питали про це безліч разів. Де, де ж смачно пообідати в центрі міста? Швидко? Зручно? Недорого? Щоб сучасна українська гастрономія та бездоганний сервіс? Все те, що ви цінуєте.
Відповідаємо: віднині ви маєте ще 4 варіанти.
Остання Барикада, Бессарабія, Ватра та Chicken Kyiv одночасно запускають великі обіди в центрі великого міста – по буднях, з 12.00 до 15.00.
Дві страви з основного меню + напій = 128 гривень.
Цінуємо ваш час, тож подаємо всі страви дуже швидко – протягом 25-30 хвилин.
Тож вивчайте розклад, складайте маршрути. Чекаємо на вас!
Як знайти: Майдан Незалежності (біля Лядських воріт)
Зателефонувати: 068 907 1991
Особливості кухні: сучасна українська гастрономія, 100% локальні продукти
Розклад обідів
Понеділок, 12 червня:
Форшмак + шмат індички з товченою картоплею + компот
Вівторок, 13 червня
Слабосолона тюлька з канапками та рожевим помідором + червоний борщ зі сметаною та здобною булкою + узвар
Середа, 14 червня
Годиво з качки + банош з будзом + узвар
Четвер, 15 червня
Овочевий салат з фетою + окрошка з копченою телятиною + журавлиний морс
П’ятниця, 16 червня
Салат з в’яленими томатами та домашнім хлібом + смажений путін (традиційні квебекська страва з картоплі з соусом) + компот
Як знайти: Бессарабська площа, 7
Зателефонувати: 098 356 8686
Особливості кухні: нова південна українська кухня
Розклад обідів
Понеділок, 12 червня:
Чорба з баранячими тельбухами та печеним перцем + плачинда з м'ясом + лимонад "м'ята-малина"
Вівторок, 13 червня
Закуска з баклажану, грецького йогурту та волоського горіху + смажені рапани з паприкою та молодою картоплею + лимонад "смородина-розмарин"
Середа, 14 червня
Холодний суп таратор + смажені баранячі нирки з грильованими овочами, нагутом та томатами + узвар
Четвер, 15 червня
Карпачо зі слабосолоного товстолобу + локшина з в’яленим кав’яром камбали та копченими томатами + лимонад "смородина-розмарин"
Біла "мазанка" + філе коропа з молодою картоплею, малосольними помідорами та огірками + лимонад "малина-м'ята".
Як знайти: Хрещатик 15/4 (перетин з Заньковецької)
Зателефонувати: 050 405 4055
Особливості кухні: страви з курки та каплунів, переосмислення тралиційних київських страв
Розклад обідів
Понеділок, 12 червня:
Зелений борщ з яйцем пашот та сморчками + котлета "Столична" + компот
Вівторок, 13 червня
Курячий бульйон з курячою локшиною + шніцель з маринованої курячої грудки + "крем-сода"
Середа, 14 червня
Дністер з двома видами капусти, копченою куркою, зеленим горошком та сметаною + сендвіч з "рваною куркою" у вершковій булці + вишневий кисіль
Четвер, 15 червня
Салат з буратою та томатами + смажене філе карасиків без кісточок з топленим маслом + компот
П’ятниця, 16 червня
Зелений борщ + копчена куряча ніжка з яблучним чатні та міксом салатів + "дюшес"
Як знайти: Городецького, 4Б
Зателефонувати: 095 325 7979
Особливості кухні: сучасний м'ясний ресторан з карпатськими спеціалітетами
Розклад обідів
Понеділок, 12 червня:
Зелений борщ з мангалицею + банош з грибами та будзом + узвар
Вівторок, 13 червня
Салат з моцарелою власного виробництва та песто з ліщини і томатів + копчена курка + узвар
Середа, 14 червня
Курячий бульйон з локшиною та перепелиним яйцем + дунайський оселедець + узвар
Четвер, 15 червня
Бограч з копченостями та кістковим мозком + хумус із червоної квасолі з беконом та копченими томатами + узвар
П’ятниця, 16 червня
Зелений борщ з мангалицею + кістковий мозок + узвар.
Крім того, щодня годуємо для вас обіди на Воздвиженці (Любчик, Oxota na Ovets, РИБАLOVE/Crab's Burger), на Андріївському узвозі (великий український обід в "Канапі"), на Печерську (Барсук) та на Зоологічній (RONIN). Нехай смакує!