Понеділок
- Борщ червоний з копченою грушею, сливою та пампушками
- Відбивна по-київськи зі смаженою катоплею та салатом із свіжих овочів
- Хліб
- Узвар
Вівторок
- Гарбузовий крем-суп
- Млинці з м‘ясом та сметаною
- Хліб
- Узвар
Середа
- Бульон з цесарки
- Рибні котлети з картопляним пюре та томатами
- Хліб
- Узвар
Четвер
- Зелений борщ
- Рублена яловичина з картопляним пюре та аджикою
- Хліб
- Узвар
П'ятниця
- Гарбузовий крем-суп
- Філе судака з грибами у вершковому соусі
- Хліб
- Узвар
- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Кухарські війська
- Новини
- Книжка
- Події
- Сніданки
- Ланчі
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти