Ланчі в Києві

Актуальне меню обідів у Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова

  • Канапка бар
    69 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Канапка бар
    З понеділка по п'ятницю з 12:00 до 16:00 замовляйте канапки з безкоштовною доставкою на Воздвиженку та Андріївський:


    - Surf&Turf бургер з подвійною котлетою з мармурової яловичини, сиром і тигровими креветками;
    - Пастрамі-сендвіч;
    - Сендвіч зі стейком із тунця;
    - Сендвіч з ростбіфом;
    - Пінца з чотирма сирами: горгонзолою, моцарелою, камамбером та пармезаном;
    - Пінца з прошуто, сальсою із в'ялених томатів, руколою та пармезаном;
    - Піта з фалафелем, хумусом та йогуртовим соусом;
    - Бургер з лососем гриль.


     

    Будь-яка канапка - 69 грн.

    Зробити замовлення можна за номером: 097 448 1433
  • Остання барикада
    129 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Остання барикада
    Понеділок 18.03:

    - Курячий бульйон з локшиною;

    - Бургер із рваною свининою;

    - Морс чорнично-брусничний.

     

    Вівторок 19.03:

    - Червоний борщ;

    - Кров'янка смажена;

    - Сік томатний.

     

    Середа 20.03:

    - Курячий бульйон з локшиною;

    - Смажений путін;

    - Узвар.

     

    Четвер 21.03:

    - Червоний борщ;

    - Тельбухи в сирному соусі;

    - Узвар.

     

    П'ятниця 22.03:

    - Курячий бульйон з локшиною;

    - Ципа з медом;

    - Морс чорнично-брусничний.
  • Chicken Kyiv
    129 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Chicken Kyiv
    Понеділок 18.03:

    - Червоний борщ з пампушками;

    - Свинячі реберця з яблучним пюре;

    - Намазка з кав'яром оселедця;

    - Хліб;

    - Лимонад.

     

    Вівторок 19.03:

    - Салат олів'є;

    - Куряча грудка зі шпинатом;

    - Сирна намазка;

    - Хліб;

    - Узвар.

     

    Середа 20.03:

    - Сирний крем-суп;

    - Стегно з пряним булгуром та томатним рагу;

    - Паштет;

    - Хліб;

    - Лимонад.

     

    Четвер 21.03:

    - Цезар із смаженою куркою;

    - Судак з кремом із цвітної капусти;

    - Хумус;

    - Паштет;

    - Хліб;

    - Морс.

     

    П'ятниця 22.03:

    - Курячий бульйон з локшиною;

    - Бургер з куркою;

    - Намазка з кав'яром оселедця;

    - Хліб;

    - Узвар.
  • Oxota na Ovets
    149 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Oxota na Ovets
    Понеділок 18.03:

    - Овочевий спрінг рол;

    - Рис WOK зі свининою і кім чі;

    - Чай каркаде.

     

    Вівторок 19.03:

    - Місо суп з лососем;

    - Каре телятини з картоплею;

    - Цитрусовий лимонад.

     

    Середа 20.03:

    - Тайський салат з овочами;

    - Яєчна локшина WOK з куркою;

    - Імбирний лимонад.

     

    Четвер 21.03:

    - Тайський суп зі свининою;

    - Курка тонкацу;

    - Морс.

     

    П'ятниця 22.03:

    - Гострий овочевий рол;

    - Стейк лосося з овочами WOK;

    - Узвар.
  • Любчик на Бессарабці
    129 грн
    Час: 12:00-16:00
    Любчик на Бессарабці
    Понеділок 18.03:

    - Грибний крем-суп;

    - Олів'є з язиком;

    - Курячий паштет;

    - Хліб;

    - Ягідний компот.

     

    Вівторок 19.03:

    - Курячий бульйон;

    - Біфштекс під грибним соусом;

    - Картопляне пюре;

    - Хліб;

    - Узвар.

     

    Середа 20.03:

    - Картопляний суп з беконом та цибулею;

    - Курячі фрикадельки;

    - Овочеве рагу;

    - Хліб;

    - Ягідний компот.

     

    Четвер 21.03:

    - Уха;

    - Вінігрет з тюлькою;

    - Філе судака на пюре із зеленого горошку;

    - Хліб;

    - Узвар.

     

    П'ятниця 22.03:

    - Солянка м‘ясна;

    - Люля-кебаб з баранини;

    - Запечена картопля із зеленню;

    - Хліб;

    - Ягідний компот.
  • Crab's Burger/ РЫБАLOVE
    129 грн
    Час: 12:00-16:00
    Crab's Burger/ РЫБАLOVE
    Понеділок 18.03:

    - Гарбузово-імбирний суп з кокосовим молоком та креветками;

    - Чізбургер з картоплею фрі та салатом;

    - Кола.

     

    Вівторок 19.03:

    - Форшмак з грінками;

    - Філе сібаса з рисом та овочами;

    - Хліб;

    - Ягідний компот.

     

    Середа 20.03:

    - Уха з лососем;

    - Спагетті з мідіями та креветками, з томатами конкасе у вершковому соусі;

    - Хліб;

    - Ягідний компот.

     

    Четвер 21.03:

    - Крем суп із сочевиці з беконом;

    - Бургер Surf&Turf з мармуровою яловичиною та креветками, з картоплею фрі та салатом;

    - Кола.

     

    П‘ятниця 22.03:

    - Форшмак з грінками;

    - Форфалє з креветками, брокколі та томатами конкасе;

    - Ягідний компот.
  • Ватра
    129 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Ватра
    До кожного ланчу подається чай або кава на вибір.

     

    Понеділок 18.03:

    - Салат з моцарелою та томатами;

    - Курча гриль.

     

    Вівторок 19.03:

    - Салат Цезар з куркою;

    - Бургер з подвійною котлетою.

     

    Середа 20.03:

    - Червоний борщ зі свининою;

    - Судак гриль.

     

    Четвер 21.03:

    - Свиняче ребро BBQ;

    - Брускетта з томатами та грибами.

     

    П'ятниця 22.03:

    - Курячий бульйон;

    - Бургер з подвійною котлетою.
  • Любчик на Воздвиженці
    129 грн
    Час: 12:00-16:00
    Любчик на Воздвиженці
    Понеділок 18.03:

    - Квасолевий суп з беконом;

    - Кус-кус з куркою і овочами;

    - Хумус;

    - Хліб;

    - Ягідний компот.

     

    Вівторок 19.03:

    - Червоний борщ зі сметаною;

    - Біфстроганов з картопляним пюре;

    - Малосоли;

    - Хліб;

    - Лимонад.

     

    Середа 20.03:

    - Суп харчо;

    - Люля-кебаб з баранини;

    - Смажені гриби з травами;

    - Хліб;

    - Узвар.

     

    Четвер 21.03:

    - Грибний крем-суп;

    - Котлети з індички з картопляним пюре;

    - Лечо;

    - Хліб;

    - Цитрусовий лимонад.

     

    П'ятниця 22.03:

    - М'ясна солянка;

    - Олів'є з язиком;

    - Курячий паштет;

    - Хліб;

    - Ягідний компот.
  • RONIN
    129 грн
    Час: 12:00-16:00
    RONIN
    Понеділок 18.03:

    - Том ям;

    - Паровий рис;

    - Насу-місо баклажан;

    - Морс або чорний чай.

     

    Вівторок 19.03:

    - Місо суп з тофу;

    - Ролл Філадельфія з лососем і сиром;

    - Морс або чорний чай.

     

    Середа 20.03:

    - Салат з томатами;

    - Овочі і креветки темпура;

    - Морс або чорний чай.

     

    Четвер 21.03:

    - Суп удон;

    - Ролл Філадельфія з вугром і сиром;

    - Морс або чорний чай.

     

    П'ятниця 22.03:

    - Тостадітос з томатом;

    - Локшина з куркою та креветками;

    - Морс або чорний чай.

І ще безліч ідей для смачних обідів у Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова!

Партнери

 

Miele