- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
23 березня в Ірпені відкриється Mushlya – демократичний seafood-формат, де страви коштують від 39 гривень, а замовлення готують 5-7 хвилин.
У період локдауну заклад працюватиме у форматі доставки і takaway
Mushlya доставлятиме не лише по всьому Ірпеню, а й в Бучу, Гостомель і Ворзель ;)
Цитати з меню:
велика устриця Fine de Claire з гранатовим соусом та багетом – 39 грн
п’ять білоногих креветок з соусом та лимоном – 49 грн
казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 69 грн
морські гребінці, запечені з сирним соусом та червоним кав'яром - 98 грн
величезні тигрові креветки темпура (4 шт.) з картопляними діпами, салатом та соусом - 79 грн
Surf&Turf бургер з м’ясом і креветками - 69 грн
плато морепродуктів на компанію – 289 грн
роли Philadelphia з лососем - 189 гривень
казанок мідій на компанію з багетом та картопляними діпами – 229 грн
половина лобстера гриль з картопляними діпами й соусом – 229 грн
келих вина Mushlya – 39 грн
Після суворого карантину планують святкове відкриття з ігристим. На вході гостей зустрічатиме величезна люстра-кит.
У закладі в Ірпені багато світла і простору, а стіни викладені мушлями справжніх устриць, яких з’їли гості інших закладів Mushlya.
Це вже десятий заклад формату. Перша Mushlya відкрилась на Хрещатику в Києві, а зараз формат Mushlya включає 5 закладів у Києві та по одному в Харкові, Черкасах, Івано-Франківську, Житомирі та Ірпені.
Адреса Mushlya в Ірпені: вул. Садова, 31/33
Номер телефону: 066 880 8899
Графік роботи: 10:00-23:00