- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Минає ще один складний, повний випробувань та злетів, рік. Ми стали ще дорослішими: три нових заклади (RONIN, Остання Барикада, Любчик), сотні тисяч нових гостей та постійна жага пошуку нових смаків та нових вражень.
Ми не зраджуємо нашій традиції: в новорічну ніч ми не працюємо – хочемо, аби кожен з нашої команди (а це, на хвилинку, близько 1000 людей) відпочив дома з родиною. А вже 1 січня з самого ранку готові зустрічати вас – з бульйонами, ратафіями, традиційними салатами та добрим гумором.
Розповідаємо, що саме підготував до зимових свят кожен із закладів Сім’ї.
По-перше, «Остання Барикада» пропонує святкове зимове меню: новорічний вінегрет з родзинками (78 грн), заливне з осетрини (128 грн), салат з оселедцем і рапаною під шубою (89 грн), хрумкі канапки з бородинського хліба з оселедцем та скумбрією (118 грн) і, звісно, олів'є з копченою куркою (89 грн) або з копченим сомом (98 грн).
Обирайте, смакуйте.
1 січня «Остання Барикада» починає роботу об 11.00.
Будемо пригощати кожного гостя цілющим бульйоном та хріновухою. А ранкова хрумка канапка з оселедцем або ж легкий салат з українською буратою, або ж українські устриці з кав’яром – чудовий початок святкового дня.
Ввечері 1 січня чекаємо на друзів на музичний вечір – буде грати Василь Гнатчук.
4 січня плануємо майстер-клас з української міксології.
5 січня разом з етнографом та майстринею Анастасією Панковою будемо вчитися робити традиційну різдвяну зірку.
Ресторан нової української кухні «Канапа» починає роботу об 11.00.
Кожного гостя будемо пригощати наваром з півня.
Якщо хочеться справді святкового настрою, радимо замовити за 698 гривень сет з 4 видів кав’яру (чорний кав’яр осетра, червоний кав’яр річкової форелі, кав’яр щуки та кав’яр оселедця) з цибулевими спонжами, картопляними млинцями та пампушками. Радимо до нього келих брюту або ж чарку крижаної горілки.
Крім того, радимо відкрити новий рік цілком новим гастрономічним досвідом, замовивши дегустаційний сет ново’ української кухні – з 12 страв. Ціна: 698 гривень.
Якщо ж ви плануєте днями до друзів, радимо замовити тут різдвяний кошик з різними українськими спеціалітетами – кутею та узваром, качкою та паштетами, бужениною та ратафіями.
Ресторан RONIN 1 січня з самого ранку, з 11.00, буде лікувати від похмілля радикальними методами: пригощати перуанською Bloody Mary та устрицями з гострим соусом.
Також дуже радимо залишитися тут на обід, замовити на компанію великий сет Nikkei-суші, севіче (найпопулярніша страва від похмілля в Перу), а потім порцію яловичини з фуа-гра та трюфельною картоплею або ж курча у хрусткій скоринці з соусом чилі-гарлік.
Тунця тепер щотижня доставляємо літаком з Мальдів та роздлуємо самі – тож севіче, тірадіто, суші та інші страви з тунцем стали ще смачнішими.
В наступному сезоні будемо активно розвивати меню екзотичної риби дикого лову. Вже зараз шукайте на нашій льодовій вітрині та замовляйте барамунді, дикого сібаса та дику дорадо, ред снеппера. Можна замовити цілу рибу (запечену з овочами по-перуанськи або ж запечену в солі з сичуанським перцем та кімчі) та різні страви з рибою: теплий рол з барамунді і фалангою королівського краба, рол з жовтоперим тунцем, диким сібасом, авокадо і соусом Leche de Tigra та інші.
Oxota na Ovets з 10.00 буде пригощати гостей том-ямом та імбирним пивом.
І, звісно, як і кожного дня, тут будуть подавати стейки з витриманої яловичини, рамен та лансу, каре ягня та страви WOK. Велика колекція вин – в якості чудового акомпанементу.
Поки ви відпочиваєте, діти можуть розважатися в BabyRock.
Одеський ресторан та «інтелігентний пивбар» Любчик відчиняє свої двері 1 січня о 10.00 – пригощає всіх охочих бульонох та пиріжками з капустою.
Тут взагалі є добра традиція – на сніданок замовляти сет з 8 пиріжків + кисіль або бульон. Коштує це задоволення лише 98 гривень, а смакує дуже добре.
Якщо плануєте 1 січня збиратися великою компанією, радимо забронювати столик в «Любчику» - замовити сет одеських закусок, казанок раків та великий таріль чорноморської риби.
Барсук починає роботу об 11.00 – пригощає дієтичним бульйоном з м’ясом кролика.
І, звісно, пропонує улюблені страви гостей – від сендвіча зі скумбрією до щука-бургера, від салата зі стейком до курячого паштету, від ризотто з морськими гадами до оссобуко з соусом порто.
Звісно, «Барсук», як і щороку, пропонує безліч традиційних срав «з собою»: від олів’є та оселедця від шубою та фаршированої щуки та пирогів.
РИБАLOVE та Crab’s Burger підготували спеціальний сет: ложка чорного кав’яру та чарка крижаної горілка – за 98 гривень.
Після такого «старту» можна перейти до основним страв: це можуть бути і фаланги королівського крабу, і медове соте (чудова ідея для страви «на двох»), і дюжина устриць, і, звісно, будь-яка екзотична риба: обирайте на вітрині за замовляйте рибу, запечену в солі – там ви отримаєте найбільш ніжку текстуру та чудовий смак.