Еногастрономічна вечеря з Zeni

 

Запрошуємо на еногастрономічну вечерю в "Канапі".

Шість страв від шеф-кухаря "Канапи" у Варшаві Дмитра Бабака + шість вин Zeni.
Дегустацію проведе Франческа Зені — представниця п'ятого покоління сімейства Zeni, яке володіє виноградником з 1870 року.

- Кавун з м'яким сиром + Soave Classico
- Тартар з тунця із свіжим огірком та імбірно-апельсиновим дресінгом + Lugana Marogne
- Гарбузовий суп з мусом із копченої сметани та шовдарем + Bardolino Chiaretto Classico                                                                      
- Язики ягняти з пшоняною кашею, сирним соусом та кінзою + Valpolicella Superiore Ripasso Marogne
- Ескалоп із свинини на картопляному кремі з мідіями, перцем чілі, часником та томатами черрі + Amarone della Valpolicella Classico 
- Халвовий десерт із карамелізованою крихтою з лісових горіхів та насінням соняшника + Garganega Veronese Vigne Alte

Вартість сету 159 zł



Нарбута, 10

Варшава

+48 22 400 88 33