- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Для справжніх поціновувачів м'яса! Вже 19 жовтня разом із Дмитром Борисовим ви зможете приготувати витриманий стейк, свинину WOK та фантастичний десерт. Заінтриговані?
Ви дізнаєтеся, чим відрізняється суха і волога витримки, навчитеся розбиратися в потрухах, дізнаєтеся секрети визрівання м'яса і який ступінь прожарювання варто обирати в ресторанах. І, звичайно, зможете навчитися готувати стейки самостійно вдома.
У меню вечора:
- Стейк рибай з овочами та сиром фета
- WOK зі свининою, апельсином та устричним соусом
- Верин із шоколадним мусом і крустілантом
Дата: 19 жовтня, п’ятниця, 18:15.
Місце: Miele Центр, м. Київ, вул. Жилянська, 48, 50 А.
Вартість: 1 500 грн.
Готові до підкорення нових кулінарних вершин?
Тоді переходьте за посиланням: http://cooking.miele.ua і купуйте квиток на майстер-клас.