- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Ааааааааа! Пекельні вечірки в "Білому Наливі" та Babyrock, лекції про розумне-добре-вічне в "Останній Барикаді" (з'ясовуємо, чому українська кухня — наступний гастрономічний тренд у світі), ланчі у "Канапі" в Варшаві (прилітайте обідати!) і.... власне, зібрали для вас 20-й випуск Gastrofamily дайджест, щоб ви нічого не пропустили.
Вихідні починаємо з акустичного концерту до Дня народження Jerry Heil — чудової української блогерки та співачки (напевно, ви бачили її акапельні кавери на Youtube). Прямо зараз викликайте таксі на вул. Зоологічну, 10 — тут RONIN, свято і акустичний концерт, на якому ви почуєте Alina Pash, Wwwaaavvveee та саму Jerry Heil.
Коли: 27 жовтня, з 16:00 до 20:00
Вартість: вхід вільний!
А в неділю в RONIN буде традиційний Seafood & Meat Brunch з устрицями, такос, креветками темпура, ролами й суші. Як завжди, повний безліміт за 690 гривень з людини. Діткам 6-12 років — 299 грн, діткам до 6 років — безкоштовно. І є ще BabyRock!
Коли: 28 жовтня, 12:00-15:00
Де: Зоологічна, 10
Телефон: 068 713 14 14
Олена Брайченко, дослідниця гастрономічного минулого та авторкою проекту Їжакультура, Ярослав Артюх, шеф-кухарем ресторану нової української кухні КАНАПА ресторан.салон та Banko Mary, маркетинг-директорка Сім'я ресторанів Діми Борисова, запрошують вас до "Останньої Барикади", щоб з'ясувати:
- Які продукти та смаки визначають українську кухню?
- Як історія української кухні віддзеркалює історію України як такої?
- Хто придумав борщ та звідки з’явилися вареники?
- Що таке нова французька/скандинавська/українська кухня?
- Чи зможе українська кухня стати світовим гастрономічним трендом?
У вартість квитка входить сет від «Останньої Барикади»:
- Келих ігристого вина
- Устриця з малосолами
- На вибір: паштет з гусячої печінки (українська фуа-гра) або салат з печеним гарбузом та сиром гумбольдт фог.
Ціна: 150 гривень.
Коли: 28 жовтня, неділя, 11:00
Де: Остання Барикада, Майдан Незалежності, біля Лядських воріт
Ну ясна річ, грішники готуються до свого свята як прокляті. Тому діставайте свої ріжки, поліруйте копитця і прилітайте на Хрещатик, 23А. 31 жовтня тут гратиме Dj Sandro (з 20:00), а найкреативніші грішники отримають авоськи за круті костюми. Загалом же Halloween у "Білому Наливі" триватиме весь тиждень — так що двіжуйте з нами!
Коли: 31 жовтня - 4 листопада, з 20:00
Скільки: все по 29 гривень
У чортенят поменше свій Halloween у Babyrock. Цього розку замість трьох вечірок довелось влаштувати П'ЯТЬ з 27 по 31 жовтня включно.
Плани такі: пройтись червоною доріжкою у суперкрасивих костюмах, позмагатися у гонках на мітлі, зварити зілля, яке димиться до самої стелі, потримати вогонь у руках, зробити лизуна й забрати його з собою, влаштувати вибухи!
У свято також входить аквагрим, хенд мейд, хімічні експерименти, кулінарний майстер-клас і море всього страшенно цікавого для маленьких чортеняток.
Скільки: 650 грн (з харчуванням)
Вік: 4+
Кількість місць обмежена!
Вечірки 27, 28, 29, 30 й 31 жовтня
Час: з 18:00 до 20:00
І ви ж не забули, що у дітвори почались канікули? Не забудьте записати в нашу кулінарну школу, щоб замість просидіти тиждень у планшеті/ноуті/X-box, ваша дитина навчилась чомусь новому. Наприклад, готувати справжню пасту чи корисний салат. Телефонуйте зараз!
BabyRock на Воздвиженській, 10Б — 063 400 4769
BabyRock на Зоологічній, 10 — 093 586 28 76
Чотири варіанти обідів з 12:00 до 16:00 у варшавській "Канапі". За 59 злотих. З понеділка по п'ятницю.
Можна обрати, скажімо, борщ, вареники та холодець із кролика або стейк із тунця й печені корнеплоди. Так, і ягідний морс до кожного обіду.
Де: вул. Нарбута, 10, Варшава, Польща
Телефон: +48 22 400 88 33
Так, вже є розклад на листопад (і ми обіцяємо додати ще кілька класних курсів!
Записуйтесь зараз:
3 листопада Суперфуд: майстер-клас зі здорового харчування
6 листопада Borysov Academy & METRO Academy. Маркетинг ресторану: практичний курс
14 листопада Ефективна HR-cистема в ресторані: від рекрутинга до командної гри
22 листопада НАССР для ресторану: сучасні стандарти та ефективний менеджмент
30 листопада-1 грудня - Як відкрити та ефективно керувати кафе/баром/рестораном
Команда Радіо ОБ любить зайти до "Білого Наливу" за парочкою авосьок та вирушити у мандрівку Києвом з чарівним гідом у капелюшку Софією Грабовецькою. Цього разу Софія розповіла про Київ від Хрещатика до парку Шевченка — і ось що з цього вийшло.