Сім’я ресторанів

Сім'я ресторанів Дмитра Борисова об’єднує понад 50 різних за концепцією та настроєм закладів, а також різноманітні партнерські проекти в Україні та далеко за її межами:

  • демократичний гастрономічний ресторан «Барсук» — саме з нього у 2010 році розпочалася історія Сім’ї. У меню — космополітичний comfort food: і сирники, і борщ, і том-ям, і паста, і котлети з картопляним пюре. За 11 років "Барсуків" побільшало: тепер фірмові сирники чи яйця пашот можна замовити на Печерську, Солом'янці та Осокорках

  • азіатський стейк-хаус Oxota na Ovets

  • ресторан нової української кухні «Канапа»

  • мистецько-гастрономічний простір «Остання Барикада», який об’єднує ресторан сучасної української кухні, перший 100% український бар, музей новітньої історії та майданчик для мистецьких подій

  • одеський ресторан та інтелігентний пивбар «Любчик»ст

  • стейк-хаус «Ватра»

  • київський ресторан Chicken Kyiv (з секретним баром Check-in Kyiv)

  • необістро на Андріївському "Канапка-бар"

  • моноформат ролів та боулів Phidelphia Roll&Bowl

  • 1€ бари  "Білий Налив"

  • заклад з хот-догами та бургерами Dogz&Burgerz 

  • БПШ (Біляші. Пончики. Шаурма) 

  • демократичний seafood bar Mushlya 

  • Pinzarella (pinza&mozzarella&prosecco bar)

  • фудхоли Gastrofamily Food Market

  • дитячий креативний простір BabyRock

  • і власна служба доставки 1 euro delivery