Робота в Сім'ї

ХОЧЕШ В СІМ'Ю ЗАРАЗ?

 

За 11 років ми пройшли шлях від команди з 10 людей до Сім’ї, яка об’єднує майже 60 ресторанів і понад 3500 професіоналів. Змінюються масштаби, відкриваються нові заклади, але цінності залишаються незмінними. Ми навчаємо, підтримуємо, забезпечуємо гідну оплату праці та всі умови для розвитку тим, хто свідомо обрав роботу в ресторанній сфері.
І весь час ми шукаємо нових пристрасних та професійних людей: кухарів, офіціантів, адміністраторів, хостес, касирів.

 

Sales Manager

2,5% від продажу цих продуктiв та послуг:
• Ресторан пiд ключ 99,999-399,999€
• Франшиза 9,999€
• Концепт без бренду 4,999€
• Запакуй свою франшизу з Gastrofamily 4,999-9,999€
• Консультацiя 199-399€

Remote Position:
• Працюй вдома або з будь якої точки свiту.

Full-time:
• Понедiлок - П’ятниця

Наш ідеальний кандидат:

• Має вищу освіту;
• Має організаторські навички; 
• Має досвід проведення переговорів та презентацій; 
• Володіє сучасними інструментами та методиками продажів; 
• Знає і розуміє ринок франчайзингу; 
• Вміє працювати у команді;
• Готовий працювати у режимі багатозадачності;
• Вміє швидко ухвалювати рішення, оперативно та ефективно діяти в кризових ситуаціях; 
• Вміє вести комунікацію з різними людьми; 

Обовʼязки:

• Пошук потенційних франчайзі, клієнтів та комунікація з ними;
• Робота з inbound заявками;
• Надання точної та достовірної інформації про франшизу та інші продукти потенційним франчайзі та клієнтам;
• Продаж франшиз та продуктів Gastrofamily;
• Постпродажна передача партнера або клієнта відповідальному менеджеру;

Victoriia Tkachenko
Head of International Franchise

Phone Number: +380990531828
Email: vvt@borysov.uawelcome@borysov.com.ua
Website: https://franchising.borysov.ua
Telegram: https://t.me/Vikantessa7

 

Керуючий ресторану

Вимоги:

• Досвід роботи керуючим від 2 років в ресторані
• Знання бізнес-процесів ресторану
• Досвід фінансового управління та бізнес-планування
• Досвід управління персоналом, мотивація персоналу та формування команди, вміння надихати команду
• Основна вимога — любов до роботи, до Гостей, клієнтоорієнтованість!

Обов’язки:

• Планування фінансової та господарської діяльності
• Виконання планових бізнес-показників
• Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану, спілкування з Гостями
• Взаємодія з контролюючими органами
• Контроль дотримання стандартів HACCP
• Збільшення продажів, прибутку, продуктивності ресторану
• Підбір та навчання персоналу
• Звітність по встановленим стандартам компанії

 

Бухгалтер ресторану 

Вимоги:

• досвід роботи у ресторанах / барах на аналогічній посаді головного бухгалтера обов’язковий
• володіння 1С 8.2/8.3, Smart Account та Smart Touch
• досвід проходження перевірок контролюючими органами
• готовність працювати з великим обсягом інформації

Обов’язки:

• ведення ТОВ на загальній системі оподаткування з ПДВ у повному обсязі
• ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку
• формування рахунків та накладних для ТОВ на загальній системі з ПДВ та управлінський облік
• перевірка правильності оформлення отриманих первинних документів (витратних накладних, поверненних накладних) за формою та змістом
• коректне оприбуткування товару
• ведення інвентаризацій
• взаємодія з постачальниками
• контроль складання замовлень на продукти

 

Адміністратор ресторану

Вимоги:

• досвід роботи від 1 року на посаді адміністратора ресторану;
• готовність працювати з великою кількістю Гостей;
• знання касової дисципліни;

Обов’язки:

• зустрічати Гостей;
• підтримувати комфортну та приємну атмосферу в залі;
• керувати персоналом (навчати новачків, складати графіки роботи, контролювати робочі процеси);
• проведення готівкових та безготівкових розрахунків відкриття, закриття дня;
• складання касових звітів;
• працювати з документацією.

 

Супербармен

Вимоги:

• вік від 18 років!
• якщо немає досвіду — ми всьому навчаємо! Найголовніше — Ваше бажання вчитись!
• готовність до інтенсивної роботи

Обов’язки:

• приготування страв відповідно до технологічних карт
• дотримання санітарно-епідеміологічних норм та правил

 

Офіціант

Вимоги:

• досвід роботи від 6 місяців
• готовність до інтенсивної роботи
• позитивний погляд на життя та комунікабельність

Обов’язки:

• обслуговування гостей згідно стандартів компанії
• вау-презентація страв

Кухар:

Вимоги:

• досвід роботи від 6 місяців
• готовність до інтенсивної роботи
• знання санітарно-гінієнічних норм роботи з продуктами харчування

Обов’язки:

• приготування страв відповідно до технологічних карт
• подача та приготування страв згідно стандартам компанії

 

Хочете в Сім’ю? Cкринька для резюме та мотиваційних листів: welcome@borysov.com.ua