Яким буде ресторанний ринок у 2025 році
Жов 08, 2021 • Час читання: 1.1 мин
Де навчатися ресторанному бізнесу
Жов 07, 2021 • Час читання: 1.4 мин
Чи варто відкривати ресторан у 2021 році
Жов 07, 2021 • Час читання: 1.2 мин
Як створити унікальну концепцію ресторану
Жов 05, 2021 • Час читання: 1.1 мин
Від цимесу до форшмака: міфи і правда про одеську кухню
Лют 21, 2019 • Час читання: 3.9 мин

Блог

Мода чи феномен: Дмитро та Олена Борисови про майбутнє української кухні
Лют 25, 2020 • Час читання: 2.9 мин
Тренди 2020: 20 прогнозів для ресторанного бізнесу
Січ 27, 2020 • Час читання: 13.3 мин
Доставка, обслуговування банкетів і кейтеринг: як зробити бізнес прибутковим
Січ 22, 2020 • Час читання: 1.4 мин
Тренди ресторанного бізнесу 2020 в Україні
Гру 27, 2019 • Час читання: 1.5 мин
30 бізнес-порад від Дмитра Борисова та його команди
Лис 26, 2019 • Час читання: 3.8 мин
«Я жорстко відстоюю свої позиції» — принципи життя і роботи Дмитра Борисова (ВІДЕО)
Жов 22, 2019 • Час читання: 0.6 мин
Як сформувати меню ресторану — поради від Дмитра Борисова
Жов 01, 2019 • Час читання: 0.6 мин
Черга як у Борисова: як відкрити ресторан з високою відвідуваністю (ВІДЕО)
Жов 01, 2019 • Час читання: 0.8 мин
Як Дмитро Борисов створює нові формати закладів (ВІДЕО)
Вер 30, 2019 • Час читання: 0.8 мин
Гастроподорожі з Дмитром Борисовим: Одеса
Сер 16, 2019 • Час читання: 3.8 мин
Як вибрати шеф-кухаря для ресторану — поради від Дмитра Борисова (ВІДЕО)
Сер 01, 2019 • Час читання: 1.2 мин
Українська кухня майбутнього: Дмитро Борисов на Ukrainian Gastro Show 2019 (ВІДЕО)
Лип 29, 2019 • Час читання: 5.5 мин
Прибутковий ресторан: як прорахувати бізнес-модель успішного закладу (ВІДЕО)
Лип 26, 2019 • Час читання: 2.1 мин
Ціни в ресторані, кафе, барі: як правильно розрахувати і не прогоріти (ВІДЕО)
Лип 24, 2019 • Час читання: 2 мин
Як боротися з крадіжками персоналу в ресторані, кафе і барі (ВІДЕО)
Лип 22, 2019 • Час читання: 2.4 мин

Сторінки