Ресторанний ринок постійно розвивається і зазнає змін. Особливо це стало помітно протягом останніх майже двох років. З’являються нові заклади, приходять нові тренди, креативнішими стають концепції.
19 лютого в «Українському домі» відбулася знакова подія: дискусія «Смак свободи: про українську кухню як бренд країни». До неї долучилися 17 спікерів: ресторатори, винороби, історики, журналісти, дослідники їжі та гастрономічні ентузіасти.
Привіт друзі! Ви просили розповісти про принципи, якими я керуюся в житті і бізнесі. Для мене це не зовсім просто, але я спробував їх коротко сформулювати і поділитися з вами в новому випуску мого влогу «Ресторатор».
Давайте поговоримо про те, як прогнозувати відвідуваність закладу, які дослідження потрібно проводити перед відкриттям ресторану і як збільшити відвідуваність вже існуючого закладу.
Наприкінці червня Дмитро Борисов разом з шеф-кухарем ресторану сучасної української кухні «Канапа» взяв участь в Ukrainian Gastro Show – події, яка об’єднала 20 шеф-кухарів, які працюють над розвитком гастрономічної культури в країні.
Друзі, давайте сьогодні поговоримо про ціноутворення в ресторані, кафе, барі, і про ціну з точки зору споживача: як він її сприймає, яким чином правильно скласти середній чек і як все правильно розрахувати.