Привіт друзі! Ви просили розповісти про принципи, якими я керуюся в житті і бізнесі. Для мене це не зовсім просто, але я спробував їх коротко сформулювати і поділитися з вами в новому випуску мого влогу «Ресторатор».
Давайте поговоримо про те, як прогнозувати відвідуваність закладу, які дослідження потрібно проводити перед відкриттям ресторану і як збільшити відвідуваність вже існуючого закладу.
Наприкінці червня Дмитро Борисов разом з шеф-кухарем ресторану сучасної української кухні «Канапа» взяв участь в Ukrainian Gastro Show – події, яка об’єднала 20 шеф-кухарів, які працюють над розвитком гастрономічної культури в країні.
Друзі, давайте сьогодні поговоримо про ціноутворення в ресторані, кафе, барі, і про ціну з точки зору споживача: як він її сприймає, яким чином правильно скласти середній чек і як все правильно розрахувати.
Привіт, друзі! Сьогодні розповім вам про те, як вибрати постачальників в кафе, бари, ресторани. Постачальники — це одна з основ будь-якого бізнесу, тому до їх вибору потрібно підходити дуже серйозно. Саме від якості продуктів буде залежати якість страв, які ви створюєте.
Друзі, сьогодні ми поговоримо про відмінності авторського ресторану та ресторану, відкритого по франшизі. Розберемося в тому, який варіант краще вибрати і в яких випадках.