- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Жовтень обіцяє бути насиченим на події: раз ми з вами залишаємось у місті, давайте проводити час із задоволенням та користю!
Як мінімум, у планах — кілька вечірок, пару дегустацій та пів сотні делікатесних страв!
Сергій Стаховський, перша ракетка України (так-так, той самий, що переміг Федерера!) має власну виноробню :) А 13 жовтня ми з Сергієм запрошуємо вас до "Канапи" повечеряти в камінному залі та продегустувати вина з його нової колекції.
Почнемо з кав'яру оселедця та келиху ігристого, а потім:
Трамінер W by Stakhovsky (біле сухе) + їстівний камінь (ніжний мус із судака та устриці у лимонній глазурі)
Сапераві Ace by Stakhovsky (червоне сухе) + салат зі смаженим беконом, козячим сиром, яблуками та руколою
Мерло Ace by Stakhovsky (червоне сухе) + медальйон із яловичини з салатом із пшона та свіжих овочів із соусом зі в'ялених томатів та конопляної пасти
Троянда Карпат (біле десертне) + сало у шоколаді
Коли: 13 жовтня, 19:00
Де: ресторан-салон "Канапа", Андріївський узвіз, 19А
Ведучий дегустації: Сергій Стаховський
Вартість: 598 грн
Традиційно зустрічаємось на Майдані Незалежності з сомельє Євгеном Буданцевим, щоб відкрити для себе вишукані українські вина та делікатесні страви від шефа Христини Дяченко.
14 жовтня запрошуємо на святкову вечерю:
Artwine brut natur (біле сухе) + устриця Mushlya Fayna з помідоровим розсолом
Рислінг Рейнський від Виноробного господарства князя П.М. Трубецького (біле сухе) + смажені рапани у вершковому соусі з томатами чері
Claret Puzzle Don Alejandro Winery (червоне сухе) + ніжна качина грудка з печеним яблуком та ожиновим соусом
Коли: 14 жовтня, 19:00
Де: мистецько-гастрономічний простір "Остання Барикада", Майдан Незалежності, 1
Ведучий дегустації: Євген Буданцев, сомельє "Останньої Барикади"
Вартість: 399 грн
Вечірка із коктейлями?
Цієї п'ятниці заходь у шафу Chicken Kyiv та шукай пригод: діджей-сет, який точно тебе розтанцює, та спеціальна коктейльна карта, в якій всі коктейлі по 99 грн, які розтанцюють тебе ще точніше.
Special коктейльна карта just 16 жовтня ;)
Де: Chicken Kyiv, на розі Городецького та Заньковецької
Коли: 16 жовтня, 19:00
Скільки коктейлів ти можеш за один вечір? Цієї п'ятниці Осокорки запалюють з Барсуком!
Бо будь-який коктейль, який припаде тобі до душі, коштуватиме лише 99 гривень
Що будеш? Апероль Шпритц? Негроні? Космополітан? Чи все разом?
Вечір обіцяє бути дуууууже запальним!
Плануй вже зараз:
Де: Барсук на Осокорках, Княжий Затон, 14Б
Коли: весь день 16 жовтня, з 11:00 до 23:00
Куди далі йдемо? Ооооо, на Хрещатик!
Тут все просто:
- робиш пост або сторіз і відмічаєш @dogz.and.burgerz
- показуєш касиру
- отримуєш коктейль дня БЕЗКОШТОВНО!
До слова, закуски шо треба: хот-доги, бургери, нагетси, картопляні діпи і всіляка смакота) Є вега-бургери!
Де: Хрещатик, 27
Це не секрет, що Бессарабка вночі іскриться і качає. На Gastrofamily Food Market мега-двіжово завжди: на двох поверхах — сім корнерів на будь-який смак: Білий Налив — щоб випити, БПШ — щоб заточити на ніч біляш, пончики або шаурму, Dogz&Burgerz — щоб злопати блючіз дог або мехіко-бургер, "Шашлики, вино та друзі" — для шашликів, чачі, хінкалі та хачапурі, Oxota na Ovets — для том яма і качки по-пекінськи, MUSHLYA — для моріків та суші, а Pinzarella — це піНца, піЦа, моцарела і просеко зверху. Що ще? Звісно, діджей, щоб було веселіше.
Де: Басейна, 2
Сезон трюфеля короткий, але яскравий! Як і трюфельне меню від шефа Олега Білоуса:
• Боул з бобами едамаме та шовковим тофу, заправлений трюфельною олією — 179 ₴
• Салат з качкою, чорним трюфелем та інжиром — 189 ₴
• Тапаси з крабом та трюфелем — 295 ₴
• Качина печінка з трюфелем та інжиром — 415 ₴
• Тунець татакі з трюфельним теріякі — 285 ₴
• Скляна локшина з крабом та трюфелем —365 ₴
• Суп Рамен з качиним філе та трюфельним мусом — 195 ₴
Де: Oxota na Ovets, Воздвиженська, 10Б
З чого почнемо?
• Салат із качкою, печеним гарбузом та інжиром — 149 ₴
• Пряний овочевий тартар з грінками — 99 ₴
• Качина грудка на подушці зі шпинату та бок-чой — 119 ₴
• Банош із жульєном із курки та рікотою — 139 ₴
• Вершковий суп з лососем та шпинатом — 129 ₴
• Чорний бургер з котлетою з яловичини, горгонзолою та беконом — 198 ₴
• Філе дорадо з картоплею, броколі та томатами — 229 ₴
• Лосось з овочами та мусом із печеного буряка — 229 ₴
• Спагеті з мітболами та рікотою у томатному соусі — 159 ₴
Де: Chicken Kyiv, на розі Городецького та Заньковецької
А на Майдані тим часом безліч новин :) По-перше, новий шеф Христина Дяченко оновила традиційне меню. І вам точно варто спробувати:
Разом з трюфелем в осінь заходять традиційні інжир, гарбуз та пряні, зігріваючі страви. На Хрещатику вас вже чекають:
• Українська вершкова бурата з гарбузовим пюре — 149₴
• Салат зі слабосоленою фореллю, маринованою у буряковому фреші (та кількох унціях горілки), та чорноморськими мідіями — 119₴
• Смажена чорноморська рапана у вершковому соусі з томатами і цибулею — 138₴
• Гарбузовий крем-суп з мідіями — 79₴
• Навариста грибна юшка — 89₴
• Велика рибна пательня з фореллю, судаком та сомом (звісно ж, тільки філе, жодних кісточок), тушкованими у білому вині з вершковим соусом та овочами — 199₴
• Філе форелі у маковій скоринці з картоплею та шпинатом — 199₴
• Філе сома зі стиглим виноградом, томленим шпинатом та вурдою — 199₴
• Качина грудка з печеним яблуком та ожиновим соусом — 199₴
• Бичачі яйця з журавлиною у білому вині — 139₴
Де: Остання Барикада, Майдан Незалежності, 1