Барсук. Гастрономічна осінь: печений камамбер, пастрамі, голубці та боули

Ще не встигли початися осінні зливи, а Барсук вже запустив осіннє меню. І правильно. Готуватись до «темних часів» варто заздалегідь. То що ж нам пропонують ресторани комфортної їжі цієї осені?

Почнемо з закусок?

Як щодо брускет з пастрамі й запеченим солодким перцем? Пастрамі – річ сама по собі смачна. А поєднання з запеченим перцем – просто класика. До того ж – для перців якраз сезон. Словом, якщо хочеться правильно поєднаних локальних сезонних продуктів – ці брускети для вас.

Брускети з пастрамі та запеченим солодким перцем - 109 ₴

Тим часом тему пастрамі продовжує… пінса! Несподівано? Атож, з комфорт фудом теж можна експериментувати. Уявіть лишень: пастрамі, омлет, томати і зелень – і усе це на тій самій римській пінсі з соусом теріякі! Нічого такий осінній експеримент.

Пінса з пастрамі, ніжним омлетом, томатами та зеленню -  198 ₴

Між іншим, пінс цієї осені в Барсуку аж дві. Друга – пінса з лососем «такого, як треба посолу», базиліком, каперсами, руколою і крем-сиром. Коментарі зайві. Лосось – ніжний, крем-сир – теж вельми делікатний, але з кислинкою, щоб відтінити лосося, а каперси і трави – роблять поєднання довершеним.

А зараз буде щось максимально осіннє. Готові? Зустрічайте запечений камамбер з карамелізованою грушею та ягідним кулі. Цікаво, що грушу скорше очікуєш побачити в парі з горгонзолою. Але, карамелізована, вона в цій страві працює просто дивовижно. І взагалі, хто не любить тягучого теплого камамберу?

Камамбер, запечений з карамелізованою грушею та ягідним кулі -  189 ₴

Для поціновувачів healthy-різноманіття - боули. В новому осінньому меню без них також не обійшлося. Боул з солодкою грушею, кіноа, вакаме та пармезановим мусом – звучить незвично, смакує неперевершено! Пармезановий мус – то взагалі космос, маст трай.

Боул з солодкою грушею, кіноа, вакаме та пармезановим мусом - 149 ₴

Ще одна надзвичайна страва - теплий салат з печеним авокадо, яйцем, свіжою зеленню та соусом голандез. Чудово смакує і на сніданок, і в будь-який момент дня.


Теплий салат з печеним авокадо, яйцем, свіжою зеленню та соусом голандез - 169 ₴

Осінь без гарбуза – не осінь. Гайда смакувати гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці з креветками. Барсук цього сезону вочевидь зазнає східних впливів. Цей супчик – не виняток. Фактично, це гарбузово-картопляне карі – розкішка текстура і дуже багатий смак. Ну і креветки. Усі люблять креветки.

Переходимо до других страв! Відкриває парад стейк з лосося з припеченим рисом і шпинатом в вершковому соусі. З одного боку – це така ніби домашня, дуже зручна кулінарна історія. З іншого боку – тут чимало непростих технічних нюансів. Та найголовніше – це справді смачно!

Стейк із лосося з припеченим рисом та шпинатом у вершковому соусі - 249 ₴

Ще одна максимально ніжна рибна історія – судак в сирно-вершковому соусі з броколі та свіжими томатами. Повіяло Францією? Лишається замовити до нього келих білого сухого і гарячий хрусткий багет.

І нарешті – важка артилерія! Пів кіло соковитих свинячих реберець з домашньою аджикою. Жирне, гостре, солодке, димне м’ясо – це ж просто мрія. Те саме, що змусить вас забути сум за літом.

Пів кіло соковитих свинячих реберець з домашньою аджикою - 319 ₴

Ну як вам осінні смаколики? Ой, стривайте! Ледь не забули про грандіозне повернення. На численні прохання Барсук повернув ті самі голубці зі сметаною. Виходу немає – треба йти і мерщій усе куштувати!

Голубці зі сметаною - 169 ₴

Де спробувати?
Барсук на Печерську
Київ, пров. Є. Гуцала (Кутузова), 3 А
+38 050 386 3629

Барсук на Солом'янці
Київ, вул. Василя Липківського, 37В (ЖК "Династія")
+38 063 153 78 88

Барсук на Позняках
Київ, Княжий Затон, 14Б
+380985566962, +380932657013

Барсук на Бессарабці
Київ, Бессарабська площа, 7
+380 98 356 86 86

І, звісно, всі страви можна замовити з доставкою додому
Замовити доставку