- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Половина лобстера за 298 грн, seafood&meat бранч у RONIN, ланчі у "Ватрі", новенький "Любчик" на Бессарабці, Halloween у Babyrock, майстер-клас від Дмитра Борисова — пристегніться, ми злітаємо!
Для того, щоб нарешті зібратися всією родиною або зустрітися з друзями, привід не потрібен. Призначайте зустріч на великому сімейному бранчі у RONIN. Щонеділі з 12:00 до 15:00 ми влаштовуємо маленьке свято: відкриваємо одночасно сотні устриць, смажимо креветки темпура, готуємо ваші улюблені роли, тостадітас, тако й бургери з мармуровою яловичиною, відкриваємо з сотню пляшок вина - щоб ви частувалися без обмежень.
Вартість - 690 грн, дітям 6-12 років - 299 грн, дітям до 6 років - безкоштовно.
Поки дорослі відпочивають, діти розважаються з аніматором від BabyRock — але якщо їм на бранчі буде нудно, відведіть їх до креативного простору BabyRock (на другому поверсі RONIN) — тут малеча може стрибати гопки, бігати, танцювати — словом, розважатиметься щодуху. І, звісно, пообідає смачно і корисно — харчування входить у вартість перебування.
А тим часом меню бранча 14 жовтня у RONIN:
• Устриці
• Севіче з лосося
• Тостадітас біф тартар
• Тостадітас з томатами і зеленню
• Nikkei-роли з морськими гребінцями
• Nikkei-роли з лососем
• Nikkei-роли з Філадельфією і тунцем
• Буріто-рол з креветками
• Насу-місо баклажан
• Креветки темпура
• Рис чаоха з куркою
• Бургер з опаленою яловичиною
• Тако з мармуровою яловичиною
• Яблучний пиріг по-перуанськи
• Грушевий пиріг
• Морс
• Вино: біле, червоне
Бронювати столики: +38 068 713 14 14
Зоологічна, 10
Так, ви вже напевно ж знаєте, що любчиків стає більше: +1 на Бессарабській площі, 7! Радимо приходити дружною компанією і брати на всіх одеські закуски в стіл: цацу, форшмак, хумус, цимес, паштет, рачки. І великий казанок варених раків, звісно. А персонально замовити до пива чебуреків або мідій у винному соусі. Ой, і олів'є з рапанами!
"Любчик" на Воздвиженці теж оновив меню, так що за реберцями з печеними яблуками і вінегретом з опеньками треба їхати обов'язково.
"Любчик" на Бессарабці: Бессарабська площа, 7
"Любчик" на Воздвиженці: Воздвиженська вулиця, 10Б.
Його подають у Crab's Burger / Рыбаlove лише з понеділка по четвер. У винно-часниковому соусі з салатом та картоплею фрі. Так, 298 гривень за все!
Столик бронювати тут: 096 121 3131
Їхати на Воздвиженську вулицю, 21-23.
Такий глінтвейн із домашнього вина за 39 гривень можна знайти тільки тут! З першими прохолодними вечорами увімкнули обігрів літньої тераси, так що замерзнути вам не дамо. До глінтвейну або чаю беріть заварні тістечка з гарбузом, з мигдалем або з сиром страчателла і шоколадною крихтою в глазурі. Будь-яке за 49 гривень. Звісно, все — і канапки, і напої, і десерти — пакуємо з собою!
Вихідні будуть сонячними — гуляйте Андріївським узвозом і заглядайте до "Канапка-бару" (наша адреса - 30А).
За проханнями постійних гостей повернули ланчі у "Ватру". Спочатку обираєте обід з двох варіантів, а потім — напій: ланч з кавою або чаєм коштує 129 гривень, з вином або пивом — 139 гривень. З 12:00 до 15:00 в будні.
Обідати на Городецького, 4Б.
Будемо готувати м'ясо і один вишуканий десерт разом з Miele — так, щоб ви легко могли повторити ці шедеври вдома для найдорожчих. Меню вечора: рибай з овочами та сиром фета, WOK зі свининою, апельсином та устричним соусом і десерт верин із шоколадним мусом і крустілантом.
Записатися на майстер-клас тут
Ви ж не забули, що через тиждень канікули? Щоб дітвора не нудьгувала вдома перед планшетом чи X-box, віддайте її до нашої кулінарної школи в Babyrock!
З 29 жовтня по 2 листопада ми будемо щодня вивчати по дві страви різних кухонь світу, опануємо різні кулінарні техніки, заодно пройдемо курс сервірування й етикету, а у п'ятницю влаштуємо смачний іспит і, безумовно, порадуємо батьків новими досягненнями. І видамо диплом.
Вартість: 4250 грн, після 20 жовтня - 4500 грн. Чотириразове харчування та прогулянки включені у вартість.
Записуватися тут:
► BabyRock на Воздвиженській, 10Б — 063 400 4769
► BabyRock на Зоологічній, 10 — 093 586 28 76
Ефективна HR-система в ресторані: від рекрутингу до командної гри - 17 жовтня
Як відкрити та ефективно управляти кафе, баром, рестораном - 19-20 жовтня
Основи HACCP - 23 жовтня
Тренінг для шеф-кухарів: ефективне керування кухнею ресторану - 25 жовтня
Курс з приготування суші та ролів - 27 жовтня
Основи адміністрування та сервісу у ресторанному бізнесі - 30 жовтня
Не мерзніть холодними вечорами, грішники, а ходіть в "Білий Налив" на пунш. Гарячий яблучний пряний - за 29 гривень!
І так, хто запитував, чому лише Київ та Луцьк — скоро "Білих Наливів" буде більше!