- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Все дуже стрімко змінюється. Стає смачнішим, хрусткішим та ще більш заманливим. Зручнішим та швидшим. Ми відкриваємо нові заклади, розширюємо зони безкоштовної доставки і створюємо нові меню, що вражають. Зібрали все найцікавіше за останній тиждень в одному дайджесті.
Так, на Івана Мазепи, 3 тепер повноцінний сервіс, ресторанні подачі та, звісно, свіжі морепродукти та страви з них за 1-3 євро. Приходьте на сніданок за картопляними панкейками з яйцем, крем-чилі, свіжими овочами та слабосолоним лососем (79 гривень) та баночку червоного кав’яру з багетом та вершковим маслом (69 гривень), обідайте, замовляючи сендвіч зі скумбрією гриль (49 гривень) або сендвіч зі стейком тунця та картопляними діпами (89 гривень).
Приходьте на вечерю, аби під келих Prosecco взяти тартар з лосося з чорним кіноа (49 гривень), пару устриць (по 39 гривень) та, наприклад, порцію величезних аргентинських креветок з гарніром та соусами (79 гривень) або половинку лобстера (198 гривень).
Звісно, улюблені страви – казанок мідій у вершковому соусі (49 гривень), морські равлики-булоти (59 гривень) – лишилися в меню. А ще боули. І десерти.
Весь тиждень з 25 по 29 листопада всіх гостей пригощаємо келихом вина за чек-ін. Cмачного!
Що: Mushlya Café – нове місце, новий формат
Де: Івана Мазепи, 3 (вихід з метро Арсенальна)
Переглянути меню
Про що йдеться? По якісно нові бургери та доги в тій самій ціновій категорії від 49 до 89 гривень. Нове меню вже діє в DOGZ&BURGERZ Печерськ та в ТЦ Globus і незабаром з’явиться в Дніпрі.
Тепер – деталі.
Бургери. 6 видів. Абсолютно нова вершкова булочка-бріош. М’ясні та рибні стейки. Незвичні соуси. Нова гастрономічна лінійка бургерів вражає. Починаючи від класичного D&B чізбургера – з соковитою котлетою з яловичини, чедером та соусами BBQ і демігляс (89 гривень) – до стейк-бургера з цілою ніжною вирізкою (89 гривень), від chicken бургера з рваною куркою, сиром та манго-чилі (49 гривень) до tuna бургера за стейком з тунця та соусом крем-чилі (69 гривень).
Хот-доги. У вершковому бріоші. З молочною або нюрнберзькою сосискою – від 39 гривень.
Шаурма. Тут без коментарів. Ви і самі все знаєте. Наш guest star з БПШ. Від 39 гривень.
А ще карівюрст в кращих традиціях берлінського стрітфуду, канадський путін – картопляні діпи з куркою та соусами та навіть trendy healthy батат. Будь-що – 49 гривень.
Всім – сидру та ідеального гастрономічного стрітфуду.
Що: DOGZ&BURGERZ – новий формат
Де: Київ, Печерськ (Євгена Гуцала, 3А) та Майдан (фудкорт ТЦ Globus)
Переглянути меню
***
Phila тепер доставляє роли та боули і на Поділ
Безкоштовна доставка улюблених ролів та боулів тепер охоплює не лише Бесарабку, Майдан, Олімпійську, КПІ, Лук’янівку, але й Поділ – Воздвиженку, Вали, Андріївський узвіз.
І нам здається, що це – фантастичні новини. «Філадельфія» та «Дракони», боули з лососем та тунцем, авокадо-салати та інші страви з меню тепер їдуть і до вас.
А ще ми запустили безліч кілька сетів за суперцінами. Наприклад, Wow Phila Set з 4 різних ролів Філадельфія – з лососем, тунцем, вугром та креветками – за 399 гривень.
Що: Philadelphia Roll&Bowl
Замовити на сайті
Завантажити додаток:
Google Play або App Store
Ще більше свіжих морепродуктів та делікатесної риби. Такого великого оновлення меню не було з початку роботи закладу. Просто приходьте та тестуйте.
А ми дамо короткий тізер.
Устричний бар. 6 видів устриць, які ми подаємо за європейською традицією з свіжоспеченим хлібом та вершковим маслом.
Кав’яр бар. Кав’яр щуки, осетра, тихоокеанського осетра та морських їжаків.
Устричні шоти та стейки з королівського краба.
Охолоджена риба власного посолу. Лосось. Чилійський сибас. Лакедра.
Більше 10 видів делікатесної охолодженої риби. Махі-махі, сонячний окунь, камбала, морський язик, калкан та чорна тріска.
Велике меню лобстерів та крабів з акваріуму. Величезні екзотичні креветки на льодовій вітрині.
В центрі Києва. На Воздвиженці. Для вас.
Що: РИБАLOVE - нове меню
Де: Воздвиженська, 21-23
Переглянути меню
***
Канапа: новий гастрономічний сезон
Локальні сезонні українські продукти. Мінімалізм та надзвичайна увага до деталей. Ювелірна точність в поєднанні смаків. Нове меню «Канапи» - це цілком новий рівень гастрономічних емоцій.
Що ви скажете по закуску з м’яса равлика у печеній цибулі – з перлинами равликового кав’яру та квашеним листям винограду? Чи про генеральське сало з маринованим агрусом, пудрою з кропу та волоським горіхом і витриманим сиром? Чи їли ви колись устриці з хроном, агрусом та м’ятою? Чи можете уявити таку «заливну рибу» - мариноване філе лосося з пряним желе, устричним соусом та крихтами заварного хліба? Чи знаєте ви, що таке «качана каша» і як вона смакує з курячими серцями, морквяним соусом та соусом з печеним овочів? Чи пропонував вам хтось на десерт пюре з печеного гарбуза з морозивом з кави та мусом з вершкового рису? Ні? Тоді чекаємо на вас на Андріївському узвозі, 19А. Будемо разом відкривати новий гастрономічний всесвіт.
Що: Канапа — нове меню
Де: Андріївський узвіз, 19А
Переглянути меню
До речі, щочетверга ми проводимо дегустації найцікавіших українських вин.
5 вин + 5 страв з нового меню – 599 гривень. Найближча порівняльна дегустація Pinot Noir – вже 28 жовтня.
Купити квиток на дегустацію
***
Beaujolais nouveau прибуло!
Молоде та легке вино – вже у винних картах наших ресторанів. Смакуйте українське «божоле нуво» - в ресторані «Канапа» та арт-гастрономічному просторі «Остання Барикада». 199 гривень за пляшку.
А в РИБАLOVE при замовленні пляшки Beaujolais-Villages, Naudin 2019 (500 гривень) пригощають брускетами з тартаром з тунця. Смачного!
***
Нові пінци та сендвічі в «Канапка-барі»
Зберігайте спокій: сендвіч зі стейком тунця, устриці та боули лишилися незмінними. І як завжди коштують лише 69 гривень.
А от кілька нових вау-позицій додалося. Обов’язково спробуйте нові пінси (з пухкого ферментованого тіста) – з тигровими креветками та авокадо, ростбіфом і халапеньо, прошуто та персиком, лососем та соусом унагі, а також індичкою та томатами. Будь-яка – 89 гривень.
Що ще? Сендвічі – зі стейком лосося, з індичкою та з тигровими креветками на грилі – подаються з картопляними діпами, овочами та сирним соусом. Також по 89 гривень.
Що: Канапка-бар
Де: Андріївський узвіз, 30А
Переглянути меню
***
Оголошено програму Нового року 2020 в Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова
Маскарад у «Ватрі», фантастична вечірка в Chicken Kyiv, гастрономічне кабаре в «Канапе», сучасне українське свято в «Останній Барикаді», food-шоу в RONIN… Обирайте. Як завжди, ігристе – без обмежень. Найбільш делікатесні святкові страви: устриці, лобстери, стейки, олів’є з крабом… Як завжди, музика та танці. Wow-ефект. Будь-який дорослий квиток коштує 2900 гривень, дитячий – 1450.