- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Минуло два тижні з моменту виходу останнього дайджесту, а в нас просто купа неймовірних новин. Встигли відкрити цілодобовий БПШ у форматі фуд-холу на вокзалі, ще один БПШ на Арсенальній, «Білий Налив» в Чернівцях та в Києві, на Героїв Дніпра. Почав працювати «Барсук» на Солом’янці. А ще допомогли друзям із запуском крутого комплексу біля Дніпра – Forrest Part&Resort.
Крім того, суттєво оновили меню Chicken Kyiv та Philadelphia, а для «Останньої Барикади» підготували безліч подій (щотижнева арт-програма, еногастрономічні дегустації та навіть коктейльні майстер-класи).
Розповідаємо деталі.
Нові заклади
Цілодобовий БПШ на вокзалі
Цілодобовий «БПШ» відкрився на Центрального вокзалі. 2 поверхи, 150 посадкових місць та режим роботи 24/7. Тепер ви точно знаєте, де перекусити перед потягом або придбати щось смачненьке з собою.
Особливість цього закладу ще й в тому, що тут готують хітові страви від трьох брендів Сім’ї: крім біляшів, пончиків та шаурми від БПШ, є також бургери від DOGZ&BURGERZ та бар від «Білого Наливу».
Київ, Вокзальна площа, 1
Більше — у Facebook
Більше — в Instagram
***
Новий БПШ на Арсенальній
Ще один БПШ відкрився на місці Mushlya. Тепер – яскраво рожевий та неоновий. Що тут? Звісно, 5 видів шаурми, біляші, пончики, сидр та путі́н.
Київ, Івана Мазепи, 3
Більше — у Facebook
Більше — в Instagram
***
Барсук на Солом’янці
Оце так несподіванка! Насправді, будівництво тривало кілька місяців, а ресторан ми з партнерами планували відкрити ще навесні, але всі ми знаємо, що таке планування, коли карантин. На щастя, навіть несприятливі умови не завадили мрії здійснитися. Тож тепер на Солом’янці є яскравий та просторий «Барсук».
Місце, куди варто приходити на сніданки з ігристим та ідеальні пашоти. Місце, де однаково добре готують і том ям, і зелений борщ. І де постійні гості знають, що сирники та коктейль – зовсім непогане поєднання. А якщо чесно, це наш улюблений космополітичний comfort food. І ми щасливі, що можемо готувати всі ці страви й за їхньою допомогою робити людей трохи щасливішими – і на Печерську, і на Солом’янці.
Більше про новий заклад
Київ, Липківського, 37В, ЖК «Династія», 063 153 78 88
Більше — у Facebook
Більше — в Instagram
***
Білий Налив у Чернівцях
Так, +1. Тут потрійна кількість неону і шалені social distance party щодня. Всім – сидр, устриці та дог. Чернівці – неймовірні.
Чернівці, Ольги Кобилянської, 12
Більше — у Facebook
Більше — в Instagram
***
Білий Налив в Києві, на Героїв Дніпра
Так, +1. Все сьомий «Білий Налив» в Києві. Цього разі – відразу біля станції метро «Героїв Дніпра», в ТЦ Oasis. Те саме меню. Ті самі стандарти сервісу. Та сама радість, шо є ще одне місце, де можна міксувати устриці та доги, сидр та наливку і не шкодувати про це.
Київ, Героїв Дніпра, 30, ТЦ Oasis
Більше — у Facebook
Більше — в Instagram
***
Forrest Perk&Resort
Це проєкт, для якого GASTROFAMILY здійснювала послуги консалтингу, тобто ми допомогли з розробкою меню, концептом, операційними стандартами, тощо. В результаті – сучасний затишний комплекс для відпочинку недалеко від Дніпра, в Орловщині. Тут річка, ліс, готель у скандинавському стилі, ціла низка басейнів, безліч розваг для дітей та, звісно, ресторан. Тут смачно їсти та легко дихати. Чудове «комбо» для релаксу на вікенд. На честь відкриття влаштувати святковий бранч, і самі були в захваті від того, скільки щасливих гостей приїхало до нас.
Орловщина (біля Дніпра), Автотранспортна, 7
Більше — у Facebook
Більше — в Instagram
Сайт
***
Нові меню та анонси подій
Чорні котлети, теплий хумус та тунець в Chicken Kyiv
Що тут? Чорна котлета по-київськи з яловичиною та мусом з гусячої печінки, салат з тунцем, авокадо та кімчі, теплий хумус з курячим стегном, брускети, кабачкова ікра та стейк з лосося з локшиною із цукіні.
БІльше про нове меню
Хрещатик, 15/4, (050) 405 40 55
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
***
Black Phila та суші-кейки в Philadelphia
В усіх закладах. Та на доставку. Понад 20 нових ролів. Серед хітів - Black Phila з чорнилами каракатиці, гострі RHCP роли з чилі, спайсі роли, Fish&Shrimps роли (тигрові креветки всередині та смачна риба на поверхні), а також суші-кейки - фантастично смачні «тістечка» з рису та крем-сиру з тартаром зі свіжої риби та кав’яру тобіко.
Ось тут можна подивитися меню та замовити доставку.
До речі, весь вікенд 18-19 липня пригощаємо сидром та суші-кейками просто за сторіз.
Шота Руставелі, 10
Княжий Затон, 9
Проспект Перемоги, 3
Lavina Mall, Берковецька 6Д
Більше - у Facebook
Більше - в Instagram
***
Арт-програма та майстер-класи в «Останній Барикаді»
Життя повертається. Намагаємося розрадити «нову реальність» смачними стравами, добрим гумором та насиченою програмою подій. Вже провели еногастрономічну дегустацію з українськими винами й абсолютно точно плануємо повторити цей досвід. Вже цієї суботи чекаємо гостей на музичний вечір.
І вже відкрити продаж квитків та фантастичний майстер-клас з приготування вау-коктейлів. Український алкоголь, про який ви не знали. 3 коктейлі, які ви раніш не могли уявити, а вже скоро зможете навчитись готувати самі. І, звісно, фірмові закуски. Ось все це та море вражень коштує лише 399 гривень.
Забронювати місце на майстер-клас
Київ, Майдан Незалежності, 1, 068 907 19 91
Більше — у Facebook
Більше — в Instagram