Паста, м’ясо та голі бургери: нові обіди на Бессарабці

Де пообідати в центрі міста? Так, щоб на ланч подавали каре теля, бургери з мармуровою яловичиною та домашні фетучіні з куркою та білими грибами? Дві страви, кошик свіжоспеченого хліба та лимонад або сік? Що можна було прийти без бронювання та отримати все це за 25 хвилин? І заплатити за все це 128 гривень – не більше 4 євро? Здаємо, де. В ресторані «Бессарабія». На Бессарабській площі, 7.

Там якраз щойно оновилося меню ланчів. Тож тепер на обід можна замовити, наприклад, такі комбінації страв.

«Голий» бургер – без хліба, але з котлетою з мармурової яловичини, овочами, соусом «цезар» та печеною картоплею. До нього – пряний крем-суп з сочевиці з копченим свинячим ошийком. І домашній томатний сік.

Або навіть так: філе судака з овочами та суп з куркою, грецьким йогуртом та бессарабським песто. І лимонад з чорної смородини.

Є ще такий варіант.  Печена картопля з слабосолоною тюлечкою і овочевий салат. Так смакує Одеса! Це по-перше. А, по-друге, велика порція біфштексу з яйцем та трюфельним пюре і обліпиховий морс.

Звісно, це ще не все. В «Бессарабії» готують чудову домашню пасту – фетучіні з куркою, шпинатом, білими грибами та вершковим соусом. До неї пропонують карпаччо з томатів та копченого свинячого ошийка з соусом песто і лимонад.

А ось ще один сценарій обіду: м’ясні кульки з кускусом та томатним соусом «шакшука», салат з куркою гриль під соусом теріякі та морс. Або ж каре теля з бессарабською полентою та легкий салат з печеного буряка з м’яким сиром та домашній сік.

 

Варіантів – безліч. Щодня шукайте актуальню меню ланчів на сайті або в Instagram. 

2 страви + напій. Щодня з 12.00 до 15.00. 128 гривень