- Головна
- Дмитро Борисов
- Сім’я ресторанів
- Доставка
- Новини
- Borysov Academy
- Франшизи та консалтинг
- Робота в Сім'ї
- Контакти
Сніданки й ланчі в "Любчиках", музичні вечори у "Ватрі", курси Borysov Academy & Metro Academy в листопаді... Не перемикайтесь!
Ви так часто запитували про сніданки в обох "Любчиках", що ми їх таки придумали! Все як у мами: кава або чай, основна страва і додаток до неї. Ціна — 109 гривень. На сніданок наполегливо радимо яєчню з трьох яєць, шакшуку, хумус із м'яким яйцем, сирники або ліниві вареники. Додавайте до них що любите: до яєчні — курочку з хосперу, моцарелу, бекон чи кров'янку. До сирників чи лінивих вареників — мед, згущене молоко чи джем. І все правильно: 109 гривень за весь сніданок.
Де: Бессарабська площа, 7 або Воздвиженська вулиця, 10Б.
Коли: щодня з 9:00 до 12:00
Вартість: 109 грн
Де ще в Gastrofamily гарно снідають? Ну ви ж точно знаєте про ці комплексні київські сніданки в Chicken Kyiv на Городецького. Теж 109 гривень: тут вам і напій (чай, кава, вино, брют — обирайте!), етажерка зі свіжоспеченим хлібом та різними намазками і основна страва: від яєць пашот з лососем та соусом до авокадо-тоста чи граноли.
Де: Хрещатик, 15 (на розі вулиць Городецького й Заньковецької)
Коли: будні з 8:00 до 12:00, вихідні — з 9:00 до 15:00
Вартість: 109 грн
А на Андріївському узвозі зранку, поки немає туристів, снідати треба в "Канапі". П'ять варіацій — і всі по 89 гривень. Обирайте яйця Бенедикт з соусом голандез та лососем на бріоші зі свіжим салатом, оладки або сирники з ягідним джемом чи сметаною, два яйця (омлет, оката чи відварені) з різними додатками на власний смак або вівсяна каша на молоці з яблуками та горіхами? Обирайте улюблений!
Де: Андріївський узвіз, 19А
Коли: будні з 10:00 до 13:00, вихідні — з 10:00 до 12:00
Вартість: 89 грн
І на десерт — "Барсук", наш найстарший і найперший заклад. Тут щодня з відкриття до 12:00 подають ті самі домашні сніданки: яйця Бенедикт з лососем або беконом, сендвіч з лососем, сирники — і все за смішними цінами.
Де: провулок Євгена Гуцала, 3А
Коли: з відкриття до 12:00
Вартість: по меню
Так, ми обновили пропозицію обідів і ви її завжди можете подивитися ось тут одразу на тиждень вперед і скласти ланч-кроул Києвом. Головне — не забувайте обідати. Ви знаєте, як у нас: напій і дві страви за фіксовану суму з 12:00 до 15:00 або 16:00 у будні.
Почнемо з "Любчиків", така вже традиція цього дайджесту. І на Бессарабці, і на Воздвиженці обідають за 109 гривень і так, щоб від душі. Наприклад, беруть борщик, пельмені та узвар. Або шашлик зі свинячого ошийку, цимес із білої квасолі та лимонад. Або рапани у сметанному соусі, рис басматі із зеленню й тархуном і лимонад. І так щодня щось нове — ще й у кожного "Любчика" свій план. Спробувати половину меню за тиждень обідаючи — а чому б і ні?
Де: Бессарабська площа, 7 або Воздвиженська вулиця, 10Б.
Коли: щодня з 12:00 до 16:00
Вартість: 109 грн
"Ватра" пішла далі і щодня готує два варіанти ланчів: наприклад, червоний борщ і філе скумбрії з овочами або плов зі свининою й овочевий салат. А з напоєм цікавіше — обирайте чай або каву і платіть 129 грн за весь ланч або пиво чи вино — тоді ланч обійдеться у 139 гривень.
Де: вулиця Городецького, 4Б.
Коли: щодня з 12:00 до 15:00
Вартість: 129 - 139 грн
У Crab's Burger / Рибаlove на ланч подають улюблений сіфуд. Одного дня — тартар із тунця з авокадо-мусом та чорні спагеті з креветками й мідіями у вершково-трюфельному соусі, іншого — суп-біск з м'ясом королівського краба і дабл-чізбургер з картоплею фрі та салатом. І морс або кола, звісно.
Де: вулиця Воздвиженська, 21-23
Коли: щодня з 12:00 до 16:00
Вартість: 139 грн
А в Ronin на обід можна замовити Nikkei-роли і суп спайсі чікен або, наприклад, креветки темпура з овочевим салатом. Де ж ще на Зоологічній так гастрономічно пообідати за 139 гривень? Все подається швидко, а місця завжди вдосталь: Ronin такий тихий і просторий, що за короткий час обіду тут ідеально пізнати дзен.
Де: вулиця Зоологічна, 10
Коли: щодня з 12:00 до 16:00
Вартість: 139 грн
Авжеж, вечері з добрим стейком та віскі біля ватри не обійдуться без живої музики! Вже у листопаді щоп'ятниці та щосуботи у Червоній Кімнаті "Ватри" зазвучать кавер-версії улюблених композицій та вічна world music. Нехай смакує!
Де: вулиця Городецького, 4Б.
Коли: п'ятниця і субота о 20:00-22:00
А в "Останній Барикаді" як завжди — супернасичена музична програма. Читайте афішу, бронюйте столики на улюблених музикантів.
Де: Майдан Незалежності, 1
Коли: з середи по суботу 20:00-22:00, в неділю о 19:00-21:00
ТОП-10 нових страв в Oxota na Ovets:
салат з авокадо і вугрем - 189₴
рол з тунцем і лососем без рису - 245₴
соте з морепродуктів - 269₴
класичний мапо-тофу - 139₴
харумакі з крабом - 159₴, качкою або креветками - 139₴
тостадітас з качкою із печі - 189₴
баклажан з тигровими креветками у соусі пай-дай - 179₴
суп хого - 749₴
А що ви спробували з оновленого меню "Канапи"?
печені перці з овечою бринзою та малосольною тюлькою - 89₴
салат з язиком ягняти, паростками сої, морквяно-кминовим соусом та маринованою селерою - 169₴
салат з рапаною, естрагоном і томатним лечо - 129₴
салат з локальними грибами, лісовим горіхом та соусом з чорного часнику - 129₴
смажений кав'яр судака з кабачковою локшиною,
смаженими каперсами та яєчним соусом - 129₴
вареники з подвійним центром (картопляним та грибним) - 129₴
дичина з ягідним соусом, суницею та пюре із каштанів - 489₴
томлений дюшес із шоколадним мусом та лимонним курдом - 129₴
"Остання Барикада" теж оновила меню! Що варто спробувати:
Кров'яна ковбаса - 39 грн
Олів'є з бичачим серцем - 89 грн
Салат з овочами та копченою фетою - 89 грн
Юшка з лісових грибів - 89 грн
Філе сома зі шпинатом та вурдою - 159 грн
Тельбухи в сирному соусі з трюфельним пюре - 159 грн
Ті-бон із баранини з аджикою - 238 грн
Стейк із бичачого серця - 138 грн
Яблучний зефір - 79 грн
Ожиновий апероль - 98 грн
Цього разу ми вирушимо на італійське узбережжя! Устриці, восьминіг з полентою і бурата з салатом - фантастична морська вечеря.
Спільно з Дмитром Борисовим навчіться готувати ці страви вже 9 листопада о 18:30. До зустрічі в Miele Центр!
Вартість - 1500 грн.
Коли: 9 листопада
Реєстрація тут
P.S. Наступний майстер-класс 23 листопада - встигніть придбати квиток ;)
Прискорюємось перед новорічними святами: ще більше курсів, ще більше нових знань!
6 листопада — Borysov Academy & METRO Academy. Маркетинг ресторану: практичний курс
10 листопада — Суперфуд: майстер-клас зі здорового харчування
14 листопада — Ефективна HR-cистема в ресторані: від рекрутинга до командної гри
16-17 листопада — Бариста. Все про каву.
21 листопада — Ефективне керування кухнею ресторану
22 листопада — НАССР для ресторану: сучасні стандарти та ефективний менеджмент
24 листопада — Курс з приготування суші та ролів
29 листопада — BORYSOV & METRO Academy: менеджмент ресторану та сучасні стандарти сервісу
30 листопада - 1 грудня — Як відкрити та ефективно керувати кафе/баром/рестораном