10 гастрономічних історій: новий сезон в РИБАLOVE

В РИБАLOVE суттєво оновилося меню: нові продукти, нові смаки та акценти. Ми обрали 10 страв, які варто спробувати в першу чергу. І, звісно,  кілька слів про те, як було створено кожну з них. Розповідає Віталій Іванюта - бренд-шеф Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова.

1. Карпачо з морського гребінця з соусом тархун

198 гривень

Морський гребінець – продукт надзвичайний, ніжний за текстурою та за смаком. Працюючи  з ним, дуже важливо з точністю еквілібриста дотримуватися балансу. Саме тому для цього карпачо ми обрали по-літньому яскравий соус з тархуна і додали трохи цитрусових, аби вони додали по-справжньому свіжих, дещо тропічних акцентів.

2. Карппачо з восьминога з айолі-каррі

268 гривень

Тут все просто. Просто ідеальний приготований восьминіг. Ніжний настільки, що жодна галісійка господиня не знайшла б нього жодного недоліка. Тож, слайки восьминога да яскравий і насичений соус до них: жовте карі, імбирний та лимонний фреш, жовтки, гірчиця та оливкова олія найвищої якості.

3. Салат з восьминогом та картоплею

298 гривень

Цю страву вміє готувати кожна бабуся, яка живе біля Середземного моря. Восьминіг, картопля, паприка. Викласти одне на одного та їсти замість бутерброда – тобто тапаса. Називається все це pulpo a la gallega. Ми перетворили цей відомий рецепт на неймовірно вдалий салат, а копчена парика дода смаку особливої пікантності.

4. Салат з копченим вугрем та томатно-імбирним кіноа

189 гривень

Рецепт цього салату народився за 5 хвилин. Ми експериментували з командою ресторану. Побачили, що у нас є вугор, кіноа та томатно-імбирний маринад. Вирішили їх поєднати, і були в захопленні від того, який результат отримали. І гості оцінили також.

5. Салат з тигровими креветками, хурмою та авокадо-гриль

198 гривень

Один з найбільш цікавих салатів саме з гастрономічної точки хору. Ніжна текстура авокадо поєднується з хрусткими листями салату та креветками, солодка хурма – з ароматною, пряною та дещо кислуватою заправкою. Все це відкривається відразу, з першої спроби, і це саме те «вау», якого ми і намагаємося досягти, працюючи над кожною стравою.

6. Крем-суп з цукіні з козячим сиром

98 гривень

Легкий, весняний, майже неваговий. Але э один пікантний акцент: козиний сир шевр, без якого ця гастрономічна історія була б незавершеною.

7. Уха з лосося та тунця

108 гривень

Знову ж таки, все дуже просто: дуже багато лосося, дуже багато тунця, свіжі овочі і трохи прянощів.

8. Паелья

548 гривень

Смак Іспанії. Рис і безліч морепродуктів: величезні креветки, мідії та каракатиці. Овочі, дещо карамелізовані. Насичений рибник смак. Беріть, щонайменше, на двох. І не гребуйте пляшкою доброго вина.

9. Соте з морепродуктами

398 гривень

Восьминогі, морські гребінці, кальмари та креветки. Настільки ніжні, що їх можна їсти губами. Соус з вина, меду та вершків на основі з бульйону з лобстера. Їсти, не зупиняючись, а потім ламати руками свіжий хліб, аби вимакувати найсмачніше в сковорідці.

10. Стейки з риби
268 – 298 гривень

Ідеально свіжий риба та гарнір, який максимально пасує саме до неї. Наприклад, філе лосося подаємо з кремом з пастернаку та печеними овочами. Ніжність риби відтіняється свіжістю соуса. Для ніжної дорадо – солодкуватий крем з батату, який вдало підкреслює смак.

Воздвиженська, 21-23

Переглянути меню