Авокадо-тости, wow-олів’є та котлета cordon bleu: новий сезон в Chicken Kyiv

Початок нового гастрономічного сезону в Chicken Kyiv – це ще більше нових страв та вражень: від авокадо-тостів та пряної шакшуки на сніданок до нової інтерпретації олів’є та повернення «старої доброї класики» на кшталт котлет cordon bleu.   
Розповідаємо про наші новинки детальніше.

Київські сніданки стають цікавішими

Як завжди, все починається з напою: можна обрати чай, запашну каву або келих ігристого. За кілька хвилин на столі з’явиться свіжоспечений хліб з різними намазками: паштетом, кав’яром, вершковим маслом, сирним соусом… Потім настає час основної ранкової страви. Крім ваших улюблених пашотів з лососем,  сирників та яєчні, тепер готуємо неймовірні авокадо-тости, гранолу та шакшуку.

Оновлений авокадо-тост тепер подається на хрусткій грінці з класичним гуакамоле та яйцями пашот. Свіжість і легкість. І магія моменту, коли ви робите перший надріз і яскравий жовток змішується зі стиглим авокадо, і як все це смакує разом з золотавим тостом та свіжими травами.

Шакшука — традиційна східна страва з яєць з пряним томатним соусом, свіжою зеленню та спеціями. Запікається в духовці з соусом тхіна (перебитий кунжут з травами) та посипається кінзою. Це той випадок, коли за вікном – Київ, а в душі – Тель-Авів.

Шакшука з тхіною та зеленню - 89₴ 
Будь-який "киівський сніданок" (напій, етажерка з хлібом та закусками, шакшука або інша ранкова страва) - 119₴

Гранола healthy-класика. Йогурт, ківі, банан, чорнослив, курага, кеш’ю та запечені злаки поєднуються в легкий та корисний сніданок.

Ростбіф, тартар, паштет – нові закуски

Ростбіф з телятини запікаємо з домашньою аджикою та поєднуємо з китайською капустою бок-чой та хрумкими пелюстками мигдалю. Тартар з добірної яловичини міксуємо з булгуром, додаємо табаско, копчену паприку та кінзу. Свіжий жовток – для ніжнішої текстури. Чіабатта з часником – хрумкість та смак.

Тартар із яловичини з грінками - 169₴ 
А ще в меню, наприклад, вдалий тандем паштету та солодкуватого конфітюру з цибулі. Та й такий звичний «солоний оселедець» теж подається по-новому: з обсмаженою до золотавої скоринки картоплею, перепелиним яйцем, кримською солодкою цибулею та оливками каламата.

Ростбіф з бок-чой та аджикою - 169₴ 

 

Wow-олів’є та інші салати

Олів’є повертається до своїх витоків. Замість ковбаси – ідеально приготоване м’ясо. А ще складні соуси та кав’яр риби. В нашому варіанті консервований горошок перетворився на ніжний крем-мус, ковбаса – на копчене стегно молодого курчати, додамо до всього цього яйця, овочі, кав'яр форелі та власноруч приготований майонез. Уявили? А тепер бронюйте столики, аби спробувати.

Справжнє «Олів'є» - 99₴

Що ще? Наприклад, ситний салат з курячим стегном (звісно, ми коптимо його власноруч), печеним болгарським перцем, міксом салатів, помідорами черрі. Гармонійно все це поєднує соус хойсін — на основі чорносливу, кураги та соєвого соусу.

Корисно і так смачно водночас: салат з кіноа, лососем, ніжним грецьким йогуртом, стиглим авокадо, помідорами черрі та яйцем. Соус з лимонного фрешу, домашнього сиропу та оливкової олії додає свіжих, яскравих акцентів.

Салат з кіноа, лососем з йогуртовою заправкою - 169₴

 

Більше, ніж курка

Звісно, в ресторані під назвою Chicken Kyiv готують курку. Про те, як ми подаємо класичну котлету по-київськи, ви вже, певно, чули: про папільотки, хрустке панірування, соковите філе на кістці та рідкий центр з масла з пряними травами, про трюфельне пюре та печені овочі.

Класична котлета по-київськи з трюфельним пюре та печеними овочами - 119₴

Наразі у неї з’явився гідний конкурент: котлета cordon bleu. Ніжне куряче філе, пряний сир горгонзола,  пармська шинка… Елегантне доповнення: соус шакшука та вершкове картопляне пюре.

Котлета Кордон блю з картопляним пюре і томатним рагу - 169₴

Куряче стегно з хрусткою золотистою скоринкою подаємо з соусом з томатів і зелені та булгуром. За яскраві смакові акценти відповідають болгарський перець, цибуля, часник, куркума та коріандр.

Куряче стегно з булгуром і томатним рагу - 109₴

Курячі крильця Loly-Chicken тепер обсмажуються у соусі барбекю і подаються з хрумкою капустою бок-чой, свіжою морквою та селерою. Чудово смакує з сирним соусом на основі горгонзоли.

Чекаємо на Хрещатику, 15/4 (на розі Городецького та Заньковецької)!
Бронювання столиків:  050 405 4055
Переглянути все меню