Барсук. Нове меню. Далі - цікавіше!

Є речі, які не повинні змінюватись. Як-от ідеальні яйця Бенедикт, свіжі устриці з лимоном чи паста Карбонара в "Барсуці". Домашня, космополітична кухня. Улюблена тераса на Печерську. Теплі розмови, охолоджене ігристе. Як і вісім років тому, ми любимо, частуємо й дивуємо вас щодня. Однак сьогодні привід особливий - ми оновили меню "Барсука", щоб вам було ще смачніше розділяти з нами свої сніданки, обіди й вечері.

Сніданки

Снідати в "Барсуку" вигідніше, ніж удома. Навіщо прокидатися раніше, поспішати й метушитися на кухні, якщо яйце Бенедикт з соусом Голландез  коштує 26 гривень? Ні, ми не жартуємо. Обирайте до нього смажений бекон (+19 грн) або слабосоленого лосося (+39 грн) і чашку капучино (49 грн). І щасливо продовжуйте день!


Також на сніданок: 
Сендвіч з лососем та сиром "Філадельфія"  - 89₴.
Вівсянка з сезонними ягодами й мигдальною стружкою - 49₴. Заварюємо на ваш смак - на молоці чи воді.
Домашні сирники зі сметаною - 49₴.
Снідаємо разом з відкриття і до 12:00.

Закуски й салати

Йдемо далі новим меню. Серед закусок - звісно, устриці з лимоном (39 грн), улюблені брускети: з лососем, томатами й муссом із авокадо або з трьома сирами та овочевим соте (будь-яка за 69 грн), тартар з лосося або яловичини (98 грн), малосолений оселедець (69 грн) та креветки у часниковому соусі (149 грн).

Салати - класика: грецький з сиром Фета (89 грн), салат зі слабосоленим лососем (129 грн) й одразу два вида Цезаря: з куркою (89 грн) та креветками (129 грн).

Перші та основні страви

Щодо перших страв, тут на вибір традиційний борщ (59 грн), кисло-гострий тайський том ям з лососем та креветками (169 грн), кокосовий суп том кха з куркою (98 грн) або м'ясна окрошка на кефірі (59 грн).

Тепер про основні страви. Для м'ясоїдів - півкурчати на вугіллі (118₴), каре теляти або соковитий рібай (198₴). Для любителів морепродуктів - стейк із лосося (119₴), surf&turf бургер (98₴) та улюблений казанок мідій у винному соусі (98₴). Тим, хто любить пасту, доведеться обирати між карбонарою (98₴) та спагетті з овочевим соте (79₴) або креветками й лососем (179₴). З домашнього - голубці (79₴), щучі та курячі котлети (89-98₴) з різними гарнірами.

Солодке

А на десерт "Барсук" частуватиме наполеоном, київським тортиком або медовиком (69₴).  

Власне, завжди домашній та демократичний "Барсук" відтепер має ще демократичніші ціни та ще більш смачну й домашню їжу.

Погортати меню тут

Забронювати столик: +38 (050) 386-36-29

Чекаємо вас за адресою: провулок Євгена Гуцала, 3А. До зустрічі, любі!

UP