Fish-меню у Crab’s Burger Lviv

Сіфуд-бар та краб-хаус Crab’s Burger вже не перший місяць працює у Львові. За цей час ми мали змогу придивитися одне до одного, покохати одне одного та точно з’ясувати, чого нам не вистачає для повного щастя.

Відповідь було знайдено: необхідно більше демократичних за ціною, але бездоганних за якістю, страв. Так народилося нове Fish-меню, в якому переважна кількість страв коштує до 100 гривень. При цьому – жодних компромісів зі свіжістю морепродуктів чи вибагливістю до технологічних процесів.

Розповімо трохи більше про те, як все це працює, що саме і як ми готуємо.

Декілька років ми досліджували світовий ринок морепродуктів. Якщо нам потрібен величезний тунець з Мальдів, ми знаємо, як швидко літаком доставити його до Львова (до речі, саме такого велетня ми готували на ваших очах під час презентації оновленого меню). Ми знаємо, коли треба виловлювати найсмачнішу аргентинську креветку, коли полюють на лобстерів та як перевірити, чи є морські гребінці ідеального свіжими.

Сіфуд – це наша покликання і кохання, тому за розробку нового меню ми взялися із захопленням.

Його реалізація вимагала певних технологічних змін і у самому закладі. Наприклад, ми встановили відкриту льодову вітрину для риби та морепродуктів. Тепер кожен з гостей може самостійно оцінити свіжість та якість продукту, та обрати, з якого саме шматку тунця  чи з яких молюсків кухари мають приготувати для вас страву.

Це – прояв нашого відкритості, відповідальності та абсолютної довіри.

Тепер трохи більше про запропоновані страви.

Сашимі

В японській традиції готуємо сашимі максимально просто – нічого зайвого. Лише ідеально свіжий продукт, нарізаний тонкими скибками. Максимальна концентрація задоволення.

Пропонуємо:

Сашимі з лосося – 69 гривень

Сашимі з тунця – 69 гривень

Сашимі з дорадо – 98 гривень

Темарі

Суші темарі – це варіація на тему суші у вигляді кульок. Технологія приготування рису залишається традиційною для суші, а шматочки морепродуктів можуть доповнюватися соусами або іншими цікавими продуктами.

Пропонуємо:

Темарі з мясом краба – 198 гривень

Темарі з тунцем та авокадо – 89 гривень

Темарі з дорадо і перцем чилі – 89 гривень

Темарі з тигровою креветкою – 89 гривень

Темарі з лососем і філадельфією – 89 гривень

Асорті з темарі – 98 гривень 

Севіче

Що ми знаємо про севіче? Це традиційна страва перуанських моряків. Відразу після вилову рибу вони маринували її в соці цитрусових (лайм, лимон) та суміші перців. Протягом століть ця страва декілька разів трансформувалася, але її сутність залишилася незмінною – завжди йдеться про натуральний смак морепродуктів, легкий цитрусовий маринад та приємну гостринку. До речі, на наш погляд, це практично ідеальна справа для літньої спеки.

Пропонуємо:

Севіче з дорадо – 98 гривень

Севіче з райдужної форелі – 98 гривень

Севіче з тигрової креветки – 98 гривень

Севіче з тунця – 98 гривень

* Бачимо, що майже всі страви розділів «Сашимі», «Севіче» та «Темарі» коштують до 100 гривень

Інші страви з риби та морепродуктів

Тунця, якого називають «морською коровою» за червоне, щільне та дуже смачне м'ясо, ми готуємо декількома способами. Про сашимі, севіче та темарі ви вже знаєте. Але це ще не все. Ми нарізаємо добірний шматок тунця на великі скибки та смажимо його в тайському соусі на манер стейків – так, аби поверхня була майже золотавою, а середина – м’якою, ніжною та соковитою. Це тунець-татакі – ми подаємо його з салатом та картоплею фрі.

Це одна чудова страва – tuna-бургер. Лише ніжна булочка, стейк із тунця, сир та свіжі овочі. Ідеальне поєднання.

Дорадо ми запікаємо з лемонграсом та листям лайму. Готуємо неймовірно смачні рулети з філе райдужної форелі в ден-місо соусі. Короп в кисло-солодкому соусі – взірець поєднання китайської пристрасті та витонченості.

Пропонуємо:

Дорадо з лемонграсом і листям лайму – 198 гривень

Короп в кисло-солодкому соусі  - 149 гривень

Тунець татакі в тайському соусі – 198 гривень

Філе райдужної форелі, запечене в Ден-Місо соусі – 198 гривень

Райдужна форель в кисло-солодкому соусі – 189 гривень

TUNA-бургер – 129 гривень

***

Чекаємо! Валова, 15

Бронюваня: 098 983 8898