Food&Wine дегустація в ресторані "Бессарабія"

Сім'я ресторанів Дмитра Борисова та виноробня "Колоніст" запускають серію еногастрономічних вечорів. Перший відбудеться 19 червня у ресторані південної української кухні "Бессарабія" — до речі, саме в цьому регіоні, біля найбільшого в Україні озера Ялпуг, розташовані плантації "Колоніста". Проводитимуть дегустації особисто Алла та Іван Плачкови, співвласники виноробні, люди, для яких вино – це більше, ніж бізнес. 

Вечеря передбачає 5 подач: 7 страв та 6 вин.  Гостям запропонують устриці + Біссер (брют), сет бессарабських закусок (хумус з нагуту, форшмак з дунайки, курячий паштет) + рислінг (біле напівсухе), запечені равлики (ескарго) + шардоне (біле сухе), каре ягняти + Одеське Чорне / Каберне, різноманітні сири + Башта (портвейн).

Вартість такої вечері – 348 гривень.

Реєстрація обов'язкова: http://bit.ly/2JG1bjM

До зустрічі 19 червня о 19:00 у ресторані "Бессарабія"!

Бессарабська площа, 7. Київ

+38 098 356 8686

UP